Fiica lui Maharu suferă din dragoste! Și-au spus ”Adio”

Bianca, fiica lui Nicu Maharu, regretatul și controversatul personaj al lumii de noapte bucureștene, trece prin momente dificile din punctul de vedere al vieții amoroase.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Bianca, fiica lui Maharu
Bianca, fiica lui Maharu, iubea o femeie

Mai exact, după ce, de ceva vreme deja, și-a asumat faptul că îi plac mai mult fetele decât băieții, Bianca s-a afișat, mai peste tot, alături de o domnișoară frumușică pe care o numea, mai tot timpul, ca fiind sufletul ei pereche.


In articol:

Citeste si: Cum a ajuns să arate Simona Sensual după ce a ieșit din viața publică

Citeste si: Fiica lui Maharu este îndrăgostită! De o femeie! Imagini incredibile cu Bianca

Doar că, așa cum se întâmplă adeseori, sufletul pereche este... pereche doar câteva luni, poate ani. Iar acest lucru s-a petrecut și pentru Bianca, din păcate, lucrurile fiind, acum, cât se poate de dificle pentru ficia regretatului Nicu Maharu. Mai exact, susțin sursele noastre, relația dintre ea și domnișoara pe care o iubea la nebunie s-a sfârșit brusc, fără prea multe explicații, la mijloc fiind însă acuzații care vin din... gelozie. ”Bianca, clar, o iubea mult pe fata aceea. Doar că, din păcate, amândouă erau cam geloase, a ieșit un pic de scandal, iar acum, deși au trecut câteva săptămâni bune, Bianca se tot chinuiește să o convingă pe Oana să se împace, dar aceasta a șters-o și de la prieteni de pe conturile de socializare. Bianca suferă acum”, ne-a spus o sursă apropiată de fiica lui Nicu Maharu.

Citeste si: Bomba mortală din supermarket. Toți românii cumpără acest produs ieftin - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Bianca, fiica lui Maharu
Bianca, fiica lui Maharu, e o femeie dezinvolta

Mai mult chiar, susține sursa noastră, Bianca a încercat chiar să se apropie și de alte domnișoare, relații mai vechi de-ale sale, dar nici măcar așa nu s-a putut ”vindeca” de durerea pe care fosta iubită i-a pricinuit-o în momentul în care a decis să pună punct relației pe care o aveau.

 

Bianca și iubita ei, imagini fierbinți din dormitor

În primăvară, în plină stare de urgență, Bianca, fiica lui Nicu Maharu, a șocat lumea mondenă de la noi după ce și-a recunoscut, explicit, orientarea, dezvăluind că se iubește cu Oana, o pictoriță talentată. Mai exact, Bianca, fiica lui Maharu, nu s-a sfiit ca, pe atunci, să posteze o serie de imagini cât se poate de explicite cu ea și Oana, iar cele două s-au fotografiat în intimitatea dormitorului, aproape goale – topless, mai exact – în timp ce erau îmbrățișate. De altfel, Bianca, fiica lui Maharu și Oana postau adeseori fotografii împreună și, mai mult chiar, și-au asumat relația încă de la începutul anului, cele două simțind că pasiunea pe care o împărtășesc nu trebuie să o țină ascunsă.

 

Galerie foto 
Citește și:

Fiica lui Maharu este îndrăgostită! De o femeie! Imagini incredibile cu Bianca

Cum arată mormântul lui Nicu Maharu la un an de moartea lui! Toți oamenii care s-au dus la cimitir au rămas uimiți! Este tot alb! EXCLUSIV

Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. A fost la toți doctorii. Ce spune Carmen Brumă

Un temut interlop din România, victimă a coronavirusului

Vedetele din România, iubite cu pumnul! Ce alte staruri feminine de la noi au fost călcate în picioare de iubiți, la fel ca și Daniela Crudu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies