Fiica lui Minune rupe tacerea despre despartirea de Franco: "Eu am terminat relatia, nu eram compatibili, nu mai putem fi prieteni"

Carmen Simionescu a decis sa rupa tacerea si sa povesteasca motivele pentru care s-a desparit de Franco.

Distribuie pe:

fara descrierefara descrierefara descriereFiica lui Adi Minune a format un cuplu timp de 6 luni alaturi de iubitul ei pentru care a fugit de acasa si din cauza caruia s-a certat cu toata familia.

"Am venit sa spun ca le multumesc tuturor celor care sunt langa mine, le simt iubirea chiar si de la mii de km distanta. Da, m-am despartit de Franco, toate speculatiile mi-au afectat statutul de la scoala. Relatia s-a incheiat pentru ca am ajuns intr-un punct in care am realizat ca nu mai suntem compatibil, am fost impreuna 6 luni. A fost o decizie luata de comun acord. Ne-am despartit pe 1 noiembrie, dar s-a aflat la sfarsitul lunii, pe 24. Am facut ce am simtit mereu. Eu am fost cea care a incheiat relatia. Le-am cerut scuze parintilor mei si le multumesc ca au fost alaturi de mine si la bine si la rau. Toate astea m-au facut sa ma maturizez mai repede. Eu si Franco avem o relatie normala, nu putem fi prieteni avand in vedere tot ce a fost intre noi, doi oameni care au fost impreuna nu pot fi prieteni. Acum sunt foarte fericita. Toata experienta asta m-a maturizat mai repede si o privesc acum ca pe o lectie pe care mi-a dat-o viata. Nu regret nimic, daca Dumnezeu a vrut asa, inseamna ca asta a trebuit sa se intample " a povestit Carmen la ProTV.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate