Vedete

Fiica lui Miodrag Belodedici a lasat Spania pentru Romania! Frumoasa Zandalee a lucrat intr-un hotel din Barcelona, dar s-a mutat la un stabiliment de 5 stele din Bucuresti!

De putin timp, fiica lui Miodrag Belodedici a lasat Spania pentru Romania. Zandalee studiaza managementul hotelier si doreste sa isi construiasca o cariera in domeniu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Fiica lui Miodrag Belodedici a lasat Spania pentru Romania! Frumoasa Zandalee a lucrat intr-un hotel din Barcelona, dar s-a mutat la un stabiliment de 5 stele din Bucuresti!icon photo

Cel putin pentru moment, fiica lui Miodrag Belodedici a lasat Spania pentru Romania. Zandalee (20 de ani) locuieste la Valencia, alaturi de mama ei, Sandra, femeia care a divortat de fostul mare fotbalist in 2001. Din 2015, Zandalee si-a inceput studiile la prestigiosul institut „Les Roches” din Marbella, una dintre cele mai apreciate scoli de management hotelier. (vezi din ce cauza se judeca Belodedici cu statul roman)

Fiica lui Miodrag Belodedici a lasat Spania pentru Romania. Studiile lui Zandalee costa aproape 100.000 de euro

Cursurile dureaza 4 ani, iar costul total al taxelor, in care intra cazarea, masa, uniformele si manualele, este de 97.000 de euro. Pe timpul studiilor, Zandalee a facut diverse stagii de practica la mai multe hoteluri. La inceputul lui 2017, fiica lui Belo a devenit supervizor al departamentului de „housekeeping”  la un hotel din Barcelona, unde a stat timp de un an.

Fiica lui Miodrag Belodedici a lasat Spania pentru Romania. Zandalee se specializeaza in vanzari si marketing hotelier

Pentru a capata mai multa experienta in domeniul hotelier, fiica lui Miodrag Belodedici a lasat Spania pentru Romania. La inceputul acestui an, Zandalee si-a gasit un nou loc de munca, la un hotel de 5 stele din Bucuresti, unde se specializeaza in vanzari si marketing hotelier. Miodrag Belodedici a fost unul dintre cei mai mari fotbalisti romani, avand in palmares doua Cupe ale Campionilor Europeni, cu Steaua si Steaua Rosie Belgrad.

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune