Fiica lui Nicolae Guță, de urgență, la spital! ”Anais a ajuns pe perfuzii, situația e gravă”

Anais, fiica lui Nicolae Guță și a celebrei Beyonce de România, trece prin momente cât se poate de delicate în această perioadă, micuța fiind internată, de urgență, la un spital din Bucureşti.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Motivul, ne-a dezvăluit bunica fetiței, este legat de vacanța pe care Anais, alături de Beyonce de România, au avut-o, zilele trecute, la mare.

Citeste si: Nicolae Guţă îşi deschide cazinou! Se va numi „King”, după supranumele manelistului!

Citeste si: Nicoleta Guță, apariție sexy la volanul unui bolid! ”Vine o surpriză mare!”

Citeste si: Nicoleta Guţă şi-a tras o super decapotabilă! Uite cum arată maşina de fiţe a manelistei!

”Am fost la un hotel de patru stele din Eforie Nord. Avea piscină exterioară, doar că acolo era foarte murdară apa. De altfel, Anais nu e singurul copil care a pățit-o, au fost mai mulți, se plângeau părinții, i-am auzit eu. Da, înțeleg, intră lumea în apa piscinei după ce se dă cu creme de soare, sunt trei hoteluri care folosesc aceeași piscină, e aglomerație... Dar nu se poate așa ceva... Adică, Anais, cu siguranță nu a pățit-o de la mâncare, am avut grijă cu ceea ce a mâncat la restaurantul hotelului”, ne-a explicat bunica fetiței lui Beyonce de România.

fara descriere

Din păcate, în ultima zi, Anais a început să se simtă din ce în ce mai rău, să verse și să nu se mai poată ține pe picioare. ”Am fost, prima oară, cu ea la urgențe, la Eforie Nord. I s-a făcut o injecție, au încercat să îi pună perfuzii și nu au reușit pentru că medicii de acolo ziceau că nu are vene, i-au dat tratament. Apoi, a doua zi am ajuns acasă, iar Anais nu se mai putea ține pe picioare, așa că am fugit la Victor Babeș. A ajuns pe perfuzii, situația e gravă, medicii spun că este extrem de deshidratată, că starea ei este una gravă”, ne-a mai spus bunica fetiței lui Nicolae Guță cu Beyonce de România.

De altfel, ne-a mai dezăluit femeia, este convinsă că din cauza apei din piscină s-a petrecut totul. ”Ca orice copil, când intră în apă, când se joacă, mai înghite din apa din piscină, fără să vrea. Când am văzut că i s-a făcut rău, am băuit de ce, am mers la recepție să cer lămuri despre apa din piscină, nu le-am primit. Dar, ca un făcut, în 20 de minute s-au apucat să golească piscina, să schimbe apa... Și să nu mai fie nicio dovadă”, ne-a mai spus, în exclusivitate, bunica lui Anais.

fara descriere

Nicolae Guţă a refuzat să vorbească la telefon cu fiica lui, Anais

Lunile trecute, Anais, fiica lui Nicolae Guţă cu focoasa Beyonce de România, a pus mâna pe telefon şi, tremurândă, a încercat să îşi sune tatăl. Doar că, surpriză!, la telefon a răspuns Cristina. ”Eram lângă Anais când l-a sunat. A răspuns Cristina şi micuţa, încurcată, a spus că vrea să vorbească cu tatăl ei. Cristina i-a spus, sec, că dacă vrea să îi transmită ceva să îi spună ei. Anais, aproape plângând, a rugat-o să îl dea pe Cuculae, aşa cum îi spune ea, la telefon, dar soţia lui a fost neînduplecată. I-a spus că Nicolae nu are nicio fată, că nu are de ce să vorbească cu el şi i-a închis telefonul şi a blocat numărul. Sunt şi acum şocată şi revoltată de ceea ce s-a întâmplat, mai ales că, de opt luni, Anais nu l-a văzut pe tatăl ei”, ne-a spus, la acea vreme, în exclusivitate, Elena, mama Mădălinei Dumitru, celebra Beyoce de România.

Micuţa Anais s-a născut în urmă cu 3 ani şi jumătate însă, de doi ani încoace este crescută doar de mama şi de bunica maternă, tatăl ei natural uitând practic de ea. Acum doi ani, Mădălina, alias Beyonce de România, l-a dat în judecată pe Nicolae Guţă, tatăl fetiţei ei. Aceasta le-a solicitat judecătorilor să stabilească cuantumul pensiei alimentare pe care Nicolae Guţă trebuie să îl plătească pentru fetiţa lor, micuţa Anais. Procesul s-a încheiat anul trecut, în martie, judecătorii stabilind că Nicolae Guţă trebuie să achite 274 de lei pe luna pentru întreţinerea şi creşterea micuţei Anais, fiica lui şi a lui Bezonce de Romania.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate