Fiica lui Radu Beligan, i-a dat “block” lui Florin Zamfirescu! Ce a deranjat-o pe Anamaria

Anamaria Beligan, una dintre fiicele regretatului actor, mort in vara lui 2016, este suparata pe Florin Zamfirescu.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Anamaria Beligan locuieste de ani buni in Australia, cu toate acestea, ea este legata de Romania atat prin memoria tatalui sau, prin rudele de aici, dar si prin faptul ca este scriitoare, membra a Uniunii Scriitorilor.

Anamaria Beligan este, dupa moartea tatalui sau, cea mai vocala fiica a maestrului, fiind foarte atenta la cum este pastrata memoria marelui actor. Anamaria Beligan a avut un scandal cu o casa de licitatii unde obeicte apartinand lui Radu Beligan au fost scoase la vanzare fara acordul tuturor mostenitorilor. De curand, s-a certat si cu organizatorii unui spectacol in Timisoara, care aveau pe afis poza maestrului, tot fara vreun acord.

La fel de inversunata este Anamaria Beligan si pe cei care spun ca ar fi fost prietenii tatalui ei, sau pe cei care ii atribuie  diverse idei regretatului maestru. “L-am blocat pe xenofobul burebistez legionar anti ”alogeni”, Florin Zamfirescu - dupa ce tocmai mi-a postat alta perla de antisemitism pe care, din bun simt, am sters-o de pe perete”, este o postare a Anamariei Beligan pe pagina de socializare.

Acolo, unde a postat si un mesaj despre Radu Beligan. “Sa nu mai prind vreun criptolegionar, sau legionar necriptat, sau pravoslavnic fundamentalist, sau criptofascist, sau alta asemenea creatura extremista ca invoca exemplar figura parintelui meu!!! Tata a iubit TOTI oamenii (…)”, este mesajul fiicei lui Radu Beligan.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate