Fiica lui Radu Beligan, mărturisire şocantă: ”Mulţi se laudă că îl adoră pe tatăl meu, dar…”

Radu Beligan a murit în urmă cu doi ani. Puţini sunt cei care îşi amintesc faptul că în decembrie acest an, actorul ar fi împlinit 100 de ani.

Autor: C.L.

Radu Beligan a fost considerat cel mai longeviv actor, el a urcat pe scenă până în ultimele sale luni de viaţă, chiar dacă avea 97 de ani. Maestrul a murit in iunie 2016, iar în luna mai a aceluiaşi an urcase pe scenă pentru ultima dată, pentru a 97 a reprezentaţie a spectacolului ”Lecţia de violonel”. Apropiaţii îi pregăteau o surpriză în decembrie 2016, când ar fi împlinit 98 de ani: a 98-a reprezentaţie a aceluiaşi spectacol.

După moartea lui Radu Beligan, moştenitorii săi s-au certat din cauza unei licitaţii cu obiectele personale ale mastrului. Fata cea mare a lui Radu Beligan, Anamaria, care locuieşte de ani buni în Australia, a fost cea care, în ultimii ani a apărat ”moştenirea culturală” si numele tatălui său.

Acum, înainte cu doar câteva săptămâni de 14 decembrie, data în care, dacă ar mai fi trăit, marele actor ar fi împlinit 100 de ani, Anamaria Beligan a postat pe pagina sa de socialziare un mesaj în care-i atacă iar pe cei care se dau admiratorii tatălui său, în schimb au profitat doar de numele acestuia. ”Acum, în anul Centenarului Beligan, pot spune din proprie experienţă: mulţi se laudă că îl “adoră” pe tatăl meu, foarte puţini însă îl onorează precum George Mihăiţă.

Mulţumesc frumos”, a scris fiica lui Radu Beligan.

George Mihăiţă a postat pe constul său de socializare o poză în care apare alături de Radu Beligan, Gheorhe Dinică şi Vasile Moraru, lângă care a scris: ”Alături de Generaţia de Aur a Teatrului de Comedie: Dinică, Beligan şi Moraru. Cu ei a început totul la "Comedie" (în 1961) şi, datorită lor, comedia va trăi veşnic pe această scenă.

Poza a fost făcută de Ziua Teatrului de Comedie, pe 5 ianuarie 2005. Afişele din spatele nostru sunt din 1963, când Teatrul de Comedie a obţinut, la Paris, Premiul Teatrului Naţiunilor pentru cea mai bună participare naţională, cu spectacolele "Rinocerii", "Umbra" şi "Troilus si Cresida".

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fiica lui Radu Beligan, despre femeia care i-a fost fost alaturi actorului in ultimii ani! “A fost ingerul care l-a tinut in viata pe tata!” Relatia dintre cei doi a ramas un...

S-a nascut prima stranepoata a lui Radu Beligan! Fiica Anamariei a adus pe lume o minunatie de fetita! Vezi cat de frumoasa e micuta FOTO

Lamia Beligan, alaturi de fratele ei, la o petrecere! Cat de apropiati sunt cei doi copii ai regretatului Radu Beligan FOTO

Horoscop saptamanal 1-7 Martie 2021: Balanțele vor avea o saptamana perfecta

AUR face anunţul serii! Cutremur pe scena politică. Jaf de milioane de euro

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Fantoma lui Marilyn Monroe surprinsă într-un filmuleț pe TikTok

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies