Vedete

Fiica lui Sile Camataru a imbratisat un schelet uman, la ora de anatomie: „Ma imbrac in negru de cand stiu ca mori de mine”

Rebecca, una din fiicele lui Sile Camataru, s-a maritat toamna trecuta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Fiica lui Sile Camataru a imbratisat un schelet uman, la ora de anatomie: „Ma imbrac in negru de cand stiu ca mori de mine”icon photo

Sile Camataru are trei fiice, cea mijlocie, Rebecca, marintandu-se in toamna cu iubitulei, Ninel Moxu. Rebecca este si sotie, dar si eleva la un liceu bucurestean. (vezi fotografii de la nunta Rebeccai)

Recent, la ora de anatomie, fiica lui Sile Camataru s-a pozat langa un schelet uman. Spre amuzamentul colegilor, care au fotografiat-o, Rebecca a imbratisat scheletul si a comentat: „Ma îmbrac in negru de când ştiu ca mori de mine”.

Sile Camataru a fost condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare

Sile Camataru a fost condamnat recent, de magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justiţie, la 5 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, intr-un dosar de infractiuni de violenta - santaj, camatarie, omor, nerespectarea regimului armelor si munitiilor. In acelasi dosar, Ion Balint, zis „Nutu Camataru”, fratele lui Sile, a fost condamnat la 5 ani si 5 luni inchisoare cu executare.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune