Fiica lui Teo Trandafir a venit astăzi în platoul Kanal D! Ce s-a întâmplat apoi

Fiica lui Teo Trandafir, Maia, a venit astăzi în emisiune. Ce s-a întâmplat apoi.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Fiica lui Teo, Maia Trandafir, a fost invitată astăzi în emisiunea Teo Show. Maia a stat de vorbă cu Teo Trandafir și Bursucu și a răspuns întrebărilor lor.

Fiica lui Teo Trandafir a mărturisit că îi este mult mai ușor să se exprima în engleză, limba în care studiază. Teo Trandafir și fiica ei, Maia, au vorbit despre vacanță și despre cum procedează atunci când vor să aleagă o destinație.

fara descriere

Bursucu a propus ca Teo și Maia să participe la un joc. El a fost cel care a adresat întrebările, iar Teo și Maia au răspuns.

Fiica lui Teo Trandafir, în platoul Kanal D! Ce s-a întâmplat la Teo Show

Maia Trandafir a mărturisit că uneori îi este greu să-i spună mamei ei că este cu moralul la pământ sau că nu se simte în formă.

Maia Trandafir: Că mă simt prost. Momentele alea în care te simți ultimul om. Mă simt proastă, mi-e greu să-i spun pentru că știu că o doare, pentru că ea mă vede perfecțiunea întruchipată.

Teo Trandafir: Ea îmi spune tot timpul că o văd mai deșteaptă decât este. Nu e meritul meu! Atenție! Nu e meritul meu! Nu poți să introduci în mintea unui copil, cu forța, ceva ce el nu își dorește. Oamenilor care îmi spun că e meritul meu aș vrea să le dau o explicație. Eu nu am făcut nimic decât să o asist în miracolul care a devenit. Nu am făcut nimic în afară de faptul că am fost eu cinstită cu ea și ea cinstită cu mine până la capăt, în fiecare zi.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate