Fiica milionarului Nae Nicolae arata trasnet in costum de baie! Frumoasa Alexandra a facut senzatie la plaja

Fotografiile demonstreaza ca fiica milionarului Nae Nicolae arata trasnet in costum de baie. Alexandra a pozat pe plaja din Mamaia.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Admiratorii Alexandrei au vazut ca fiica milionarului Nae Nicolae arata trasnet in costum de baie. Ea a plecat intr-o vacanta la mare si a fost fotografiata pe plaja din Mamaia, spre incantarea amicilor, care au complimentat-o pentru calitatile ei fizice. (vezi cat de sexy este vaduva lui Nae Nicolae)

Fiica milionarului Nae Nicolae arata trasnet in costum de baie: "Nu ai rivale!"

„Ce printesa!...Arati beton!...Nu ai rivale!”, i-au transmis prietenii Alexandrei, care este obisnuita cu pictorialele sexy. In ultimul an, ea a pozat in diverse tinute provovatoare, in haine de firma, demonstrand ca are calitati de fotomodel.

Fiica milionarului Nae Nicolae arata trasnet in costum de baie. Alexandra a fost in vacanta la Mamaia

Pe plaja din Mamaia, fiica milionarului Nae Nicolae arata trasnet in costum de baie. Ea se afla in vacanta impreuna cu mama ei, Ioana, si fratii Serghei si Andreea. Familia a fost greu incercata in 2013, atunci cand Nae Nicolae a fost spulberat de tren la o bariera din Pipera.

Galerie foto 
Citește și:

Fiica milionarului Nae Nicolae a trimis un mesaj tatalui ei spulberat de tren: „Te iubesc din inima, ingerul meu”

Fiica milionarului Nae Nicolae are calitati de fotomodel! Alexandra stie cat este de sexy: „Frumusetea nu e totul, dar...”

Condimentul din bucătărie care luptă cu bacteriile mai bine decât multe medicamente. Este printre cele mai puternice plante

Imagini de colectie! Uite-l pe milionarul Nae Nicolae impreuna cu Adi Minune, pe vremea cand se distrau la Disneyland! FOTO

Vaduva lui Nae Nicolae se face bomba sexy! Ioana se antreneaza in conditii grele, la munte

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies