Vedete

Fiica Monicai Gabor a povestit despre operatia pe care a suferit-o! "Vedeam foarte multe culori in ochi"

Irina, fiica Monicai Gabor, a povestit despre momentul in care s-a operat la ochi, dupa ce medicii i-au spus ca suferea de salazion.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Irina Columbeanu a povestit intr-un vlog de pe canalul sau despre experienta pe care a avut-o cand s-a operat la ochi. Micuta suferea de cateva luni de o afectiune oculara, cunoscuta sub denumirea de salazion. Aceasta a facut un tratament, insa nu a avut rezultate, astfel medicii recomandand sa faca o interventie chirurgicala.

"Cand m-am operat la ochi eram constienta de ce se intampla si puteam sa raspund la intrebari, numai ca nu am simtit nimic si vedeam foarte multe culori in ochi, deci era foarte ciudat. Ochiul meu arata mult mai bine acum", a povestit Irina.

De asemenea, si mama sa a postat pe retelele de socializare un mesaj despre fiica sa: "Da, s-a operat, inca se recupereaza, dar este bine! Va multumim din suflet ca ne-ati sprijinit cand am avut atat de multa nevoie de voi! Voi, cei care cititi acest mesaj sunteti ingerii nostri pazitori! Va iubesc".

Galerie foto