Fiica monstrului de la Caracal, adevărul despre Gheorghe Dincă: "Toată viața și-a dorit să educe copiii. A fost un tată foarte..."

Fiica monstrului de la Caracal, adevărul despre Gheorghe Dincă, ucigașul celor două adolescente, Alexandra și Luiza: "Toată viața și-a dorit să educe copiii. A fost un tată foarte..."

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Fiica monstrului de la Caracal, Daniela, a spus adevărul despre Gheorghe Dincă.

Avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă a stat de vorbă cu familia criminalului de la Caracal. Bogdan Alexandru a povestit ce i-a spus Daniela Dincă despre tatăl ei.

Fiica monstrului de la Caracal, adevărul despre Gheorghe Dincă: "Toată viața și-a dorit să educe copiii. A fost un tată foarte..."

fara descriere

„Fiica dânsului mi-a spus că a fost un tată foarte muncitor, toată viața a muncit și că și-a dorit să-și educe copiii. A fost geamgiu 12 ani, a fost mecanic auto 10 ani, a fost muncitor în construcții în Italia din 2002 până în 2007. El și-a dus toată familia în Italia și le-a asigurat locuri de muncă acolo. A avut un accident de muncă în Italia. În timp ce descărca cărămizi dintr-o mașină a căzut și a avut o fractură la picioare și a dus la o intervenție chirurgicală. Din acel moment nu a mai putut să lucreze în construcții. Apoi a mers în Italia din 2007 în fiecare an la copii, în vizită. Din 2007 până în 2019 a locuit în Caracal și a desfășurat activități de mecanic, dezmembrări”, a declarat avocatul lui Gheorghe Dincă la un post de televiziune.


Informații scandaloase: Gheorghe Dincă ar fi ucis alte 5 adolescente

Ancheta de la Caracal, în cazul celor două omucideri săvârșite de Gheorghe Dincă, continuă.

Citeste si: Dezvăluiri terifiante! Copilul răpit din România și dus în Republica Moldova a fost luat de pe stradă de oameni deghizați în polițiști: „Mi-au spus că mă arestează”

Citeste si: Dezvăluiri noi! Alexandru Cumpănașu: ”Alexandra a fost luată din casă şi mutată în alt loc”

Citeste si: Dezvăluiri de ultimă oră! Unde lucra soția criminalul din Caracal cu adevărat în Italia! ”Îi trimitea bani periodic”

Ancheta de la Caracal, în cazul celor două omucideri săvârșite de Gheorghe Dincă, continuă. Mai mult, oamenii legii iau în calcul posibilitatea ca criminalul să fi ascuns detalii importante și să mai fi comis alte câteva crima în trecut. Mai exact, anchetatorii care se ocupă de cazul Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, au început să ia în vizor și alte dispariții de adolescente care au fost înregistrate în zona de sud a țării.

Din păcate, se vorbește deja de cel puțin 5 victime ale lui Gheorgeh Dincă, fiind vorba de adolescente ale căror dispariție corespund modului de operare al lui Dincă. Deocamdată, aceste date sunt păstrate la "secret", până când vor exista niște concluzii finale.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate