Fiica Paulei Chirila este “sora mai mare” pentru fetita Simonei Patruleasa

Simona Patruleasa si Paula Chirila se pot considera doua mamici norocoase.

Distribuie pe:

fara descriereCele doua vedete de la Kanal D sunt colege de trust si se inteleg de minune, iar fetitele lor Ingrid, respectiv Carla sunt amice si prietene de joaca.

Cele doua fetite s-au cunoscut pe platourile de filmare, la eveninemtele unde au mers impreuna cu mamicile lor, iar prietenia lor s-a sudat in timpul petrecerilor organizate pentru copii, de trustul Kanal D. Asa se face ca, in timp, cele doua au ajuns sa se inteleaga foarte bine, Carla, fetita Paulei Chirila purtandu-se ca o sora mai mare cu Ingrid, fiica de doar doi ani si trei luni a Simonei Patruleasa.

“Se inteleg foarte bine. Fac si nazbatii, dar, de regula, se joaca frumos, ca fetitele. Carla are tendinta de a ocroti copiii care sunt mai mici decat ea. Asa cum face o sora mai mare!”, spune  Paula Chirila.

Simona Patruleasa prezinta principalul buletin al Stirilor Kanal D, din weekend, de la ora 19:00 iar Paula Chirila prezinta, alaturi de Cristina Cioran, emisiunea “Draga mea prietena”, de luni pana vineri, de la ora 10:00.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate