Fiica primarului din Iasi se marita in weekend! Intreg orasul a fost pregatit de socrul mic pentru nunta fastuoasa la care vin politicieni de top

Agitatie mare in weekend in Iasi, unde va avea loc nunta fastuoasa a mezinei lui Gheorghe Nichita, primarul urbei moldovene. Evenimentul aduce sambata in municipiu, numeroase personalitati, de la premier, parlamentari, ministri, pana la inalte fete bisericesti IPS Teofan – Mitropolitul Moldovei si Bucovinei si PS Petru Gherghel - episcop al Diecezei Romano-Catolice de Iasi

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descrierePrimarul Gheorghe Nichita si fetele sale, Ioana si Ilinca (in dreapta)Ilinca Nichita si viitorul ei sot, Cosmin Livezeanu formeaza un cuplu de patru ani, tanarul mutandu-se din Capitala in Iasi de dragul iubitei sale. Ilinca are 28 de ani si chiar daca este mezina primarului, face pasul casatoriei inaintea surorii sale mai mari, Ioana. Ilinca este notar, iar viitorul ei sot, Cosmin are 29 de ani si este bancher.fara descriereUna dintre primele aparitii in public ale Ilincai cu viitorul sau sot a fost la Opera, la Gala Uniter, in loja, alaturi de primarul Nichita (in dreapta imaginii) -foto: 7est.roLa nunta lor, ce va avea loc in weekend, sunt invitati toti membrii de vaza ai PSD, iar nasa este nimeni alta decat ministrul Rovana Plumb.

Ceremonia religioasa va avea loc la Biserica “Sfantul Nicolae” din Copou, iar angajatii primariei au muncit din greu in ultimele zile pentru ca totul sa fie perfect sambata. Astfel, vechile banci au fost vopsite din nou, dar au fost montate si unele noi, pentru ca pretiosii invitati veniti de la Bucuresti sa nu oboseasca asteptand mireasa in picioare in fata bisericii.fara descriereAngajatii primariei au montat banci noi in fata bisericii unde va avea loc evenimentul (foto: bzi.ro)Petrecerea de anunta a fi una de lux, cei circa 600 de invitati, toti unul si unul, se vor distra la restaurantul exclusivist al Iasiului – “La Castel”, loc unde s-au desfasurat nuntile importante ale orasului. Ultima nunta cu personaje renumite ce a avut loc in acest local, scrie presa ieseana, a fost cea a fiului cel mare al lui Costel Corduneanu, liderul clanului interlop cu acelasi nume.

In organizarea marelui eveniment s-au implicat coregrafa Beatrice Rancea, managerul Operei Nationale din Iasi si designerul vestimentar Doina Levintza.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate