Fiica sefului BNR si-a abandonat afacerile pentru un salariu la o firma de succes. Vezi ce face si cati bani castiga lunar Ileana Isarescu

Fiica guvernatorului BNR Mugur Isarescu are doua firme de consultanta infiintate in tara noastra, dar traieste din salariu.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriereIleana Isarescu este sefa programului guvernamental pe care IBM il implementeaza in RomaniaIleana Laramioara Isarescu are 36 de ani si este absolventa de ASE si Harvard Business School.  Fiica guvernatorului are un parcurs profesional impresionant, dupa ce a lucrat la un fond de investitii din New York si angajata la IBM in Viena, Ileana Isarescu a fost numita sefa programului guvernamental pe care firma IBM il implementeaza in Romania. In urma cu ceva timp, WOWbiz.ro a scris ca ea primeste un pachet salarial consistent: un salariu de 8.000 de euro pe luna, la care se adauga bonusuri de performanta ce-i pot rotunji venitul la 10.000 de euro lunar.

In aceste conditii, fiica lui Isarescu si-a cam abandonat propriile firme de consultanta. Conform business24.ro, Ileana Isarescu este actionar majoritar la doua companii: Sigma Zed si Arcal. Potrivit unor rapoarte furnizate de Risco, atat firma Sigma Zed, cat si Arcal au obtinut, in ultimii doi ani, venituri 0 din exploatare. "Abandonarea" propriilor companii coincide cu perioada in care au inceput  negocierile dintre IBM si autoritatile romane, Lacramioara Isarescu fiind, inca de la inceput, personajul cheie al  proiectului.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate