Fiica Stelei Popescu a renunţat la moştenirea artistică a actriţei! Doina Maximilian a lichidat „Asociaţia Puiu Maximilian”!

Fiica Stelei Popescu a renunţat la moştenirea artistică a actriţei, asociaţia Puiu Maximilian.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Fiica Stelei Popescu a renunţat la moştenirea artistică a actriţei care a decedat pe 23 noiembrie 2017, la 81 de ani. Stela Popescu a fost măritată cu umoristul Puiu Maximilian, cei doi înfiind o nepoată a acestuia. "Noi nu am vrut să avem copii, dar am înfiat o nepoată de-a soţului meu, Doina Maximilian”, mărturisea Stela Popescu.

Doina Maximilian, care a ocupat şi funcţia de conferenţiar universitar doctor la UNATC - Facultatea de Film, s-a ocupat, alături de Stela Popescu, de Asociaţia Puiu Maximilian, cea prin care se derulau diverse evenimente artistice, în memoria soţului Stelei Popescu. În 2018, Doina Maximilian a cerut radierea Asociaţia Puiu Maximilian, procedură care a ţinut mai bine de un an. (vezi ce se întâmplă cu vila de la mare a Stelei Popescu)

Citeste si: Mesajul lui Ștefan Bănică Jr după moartea Tamarei Buciuceanu: Mulțumesc pentru tot! Drum lin!

Citeste si: Regretul care-l va urmări toată viața pe Alexandru Arșinel! Ce a aflat după moartea Stelei Popescu

Citeste si: Mobila Stelei Popescu, vândută cu peste 20.000 de euro! Cine a cumpărat fotoliul preferat al artistei

Fiica Stelei Popescu a renunţat la moştenirea artistică a actriţei: "Constată definitiv aprobat bilanţul de lichidare" 

Pe 8 mai 2019, Judecătoria Sectorului 2 a decis: “Admite cererea formulată de lichidatorul Cabinet Individual de Insolvenţă DRAHENBERG DUMITRU, pentru Asociaţia PUIU MAXIMILIAN. Constată definitiv aprobat bilanţul de lichidare de la data de 29.11.2018 privind Asociaţia PUIU MAXIMILIAN. Constată că lichidatorul este descărcat de obligaţiile asumate. Dispune eliberarea actului constatator al descărcării lichidatorului de obligaţiile asumate. Dispune radierea Asociaţiei PUIU MAXIMILIAN din Registrul Special al Asociaţiilor si Fundaţiilor aflat la grefa Judecătoriei Sector 2 Bucureşti. Cu drept numai de apel în termen de 5 zile de la pronunţare pentru cei prezenţi şi de la comunicare pentru cei care au lipsit, cererea de apel urmând a fi depusă la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată astăzi, 08.05.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei.”

fara descriere

Fiica Stelei Popescu a renunţat la moştenirea artistică a actriţei: "Am fost ca şi copilul ei, ea e o parte din mine" 

În 2018, Doina Maximilian a radiat şi firma Busu Star SRL, ce activa în domeniul „activităţi de creaţie artistică”, prin care se încasau drepturile de autor de pe urma lui Puiu Maximilian şi ale Stelei Popescu. Radierea înseamnă că firma nu va mai exista, practic va ieşi din evidenţele Registrului Comerţului.

Pentru a parafa radierea,  Doina Maximilian a trebuit să stingă şi datoriile firmei, care nu erau mari, de doar 847 de lei. „De când a murit Stela e o altă existenţă pentru mine, e totul mult mai apăsător. Am fost ca şi copilul ei, ea e o parte din mine. I-am făcut pomana alături de familie şi de cei apropiaţi”, spunea Doina Maximilian la câteva luni după moartea mamei sale adoptive.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate