Vedete

Fiica unei celebre prezentatoare de televiziune a terminat cu brio facultatea in America! Corina Dragotescu este mandra de Diana: „Au fost ani mai grei decat pentru orice copil”

Corina Dragotescu s-a stabilit in SUA impreuna cu familia.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Fiica unei celebre prezentatoare de televiziune a terminat cu brio facultatea in America! Corina Dragotescu este mandra de Diana: „Au fost ani mai grei decat pentru orice copil”
icon photo

Corina Dragotescu, fosta moderatoare de televiziune, a plecvat in SUA acum mai bine de trei ani, ea si familia sa, compusa din sot si fiica, stabilindu-se intr-un orasel din California. Recent, Dragotescu a primit cetatenia americana, in timp ce fiica sa a studiat „vanzarile in moda” la California State University. (vezi cum arata casa din America a Corinei Dragotescu)

Recent, Diana a implinit 23 de ani, prilej pentru Corina Dragotescu sa-i transmita un mesaj emotionant. „E ziua ei. Face 23 de ani. Au fost ani mai grei decat pentru orice alt copil. Emigrarea, adaptarea, anterior boala mea si adolescenta intre doua continente, doua sisteme de invatamant si cu toate astea a reusit sa termine facultatea, in SUA, cu Magna Cum Laude. Sunt mandra de tine Diana Dragotescu si de femeia care ai devenit!”, a postat fosta vedeta de televiziune.

Corina Dragotescu a povestit despre calvarul luptei cu cancerul

Corina Dragotescu s-a luptat, acum cativa ani, cu un cancer de col uterin, perioada in care a ramas fara par, din cauza chimioterapiei. “La mine a urmat imediat operatia, care a scos bucati din interiorul meu, apoi chimioterapia, cu efectele ei colaterale. Intr-o zi m-am trezit, am dus mana la par, intr-un gest de a-l da la o parte, dar am ramas cu suvite groase in mana. Apoi am inceput sa plang, stand in varful patului si il luam: suvita cu suvita, ca si cand ar fi fost capul altuia, pana cand in fata mea am avut un morman de par mort. Din fericire, eu am supravietuit podoabei capilare, dar am avut de indurat dureri de oase, ca si cand as mai fi nascut de cateva ori in timpul chimioterapiei, si apoi cu stari de oboseala groaznice, in timpul radioterapiei. Ca sa nu mai vorbesc de multiplele operatii, care mi-au sfartecat abdomenul”, a dezvaluit jurnalista.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune