Fiica unui consilier local gorjean a socat pe toata lumea: fata a nascut acasa, si-a sugrumat pruncul, apoi a dat foc cadavrului

Fiica de 17 ani a unui consilier local din comuna Slivesti a socat intreaga tara: fata a nascut acasa, si-a sugrumat pruncul, apoi a dat foc cadavrului pentru a-si ascunde fapta.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereFata are 17 ani si este eleva (foto: gorj-domino.ro)Alexandra are 17 ani se este cercetata in libertate dupa ce si-a ucis cu sange rece pruncul. Fata este eleva in clasa aXII-a la Colegiul Tehnic Matasari.Fata se mutase, in primavara cu iubitul ei, un tanar cu sase ani mai mare ca el, relatia ei nefiind aprobata de parinti. Ciudat este faptul ca desi fata a nascut la termen, nimeni nu a stiut ca este insarcinata, nici parintii, nici prietenii si nici macar iubitul ei, conform gorj-domino.ro
Alexandra se mutase de cateva luni inapoi la parintii ei.
Vineri seara, Alexandra era singura acasa cand a nascut. Dupa ce si-a sugrumat pruncul, ea a mers cu el in gradina locuintei si i-a dat foc.
Coplesita de vina, fata a povestit luni, unei colege ceea ce a facut, iar aceasta l-a anuntat pe diriginte. Profesorul a chemat politia si asa s-a aflat despre crima comisa.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate