Fiica unui mare actor a dezvăluit că a fost victima unui viol: „Mi-a fost rușine”

Clara, fiica actorului Ewan McGregor, a dezvăluit că a fost victima unui viol, a făcut un avort și a luptat cu dependența de pastile.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

fara descriere

Fiica actorului Ewan McGregor, Clara, a vorbit pe pagina ei de Instagram despre încercările cu care s-a confruntat de-a lungul vieții. Deși are doar 23 de ani, modelul a trecut deja printr-o serie de momente extrem de dificile.

„Vreau să-mi fac timp să vorbesc despre tulburările psihice de care mie mi-a fost atât de rușine încât nici prietenilor nu le-am spus prin ce trec”, a spus ea, dezvăluind apoi că suferă de anxietate încă de la vârsta de patru ani și că a mers aproape toată viața la terapie. „M-am simțit ca într-o cușcă și nu am putut să trăiesc viața pe care mi-am imaginat-o, totul din cauza anxietății. Tot din această cauză m-am luptat și cu dependența de anumite substanțe și pastile. Un medic mi-a spus cp nu treuie să trăiesc așa și avea dreptate. Sunt mândră să spun că nu am mai consumat nimic de 110 zile”, a mai spus ea. 

Citeste si: Un copil bolnav a murit după ce tatăl său a fugit cu banii pentru tratament! A cheltuit 70 de mii de dolari pe femei și petreceri la hoteluri de lux

Citeste si: Andreea Murgeranu locuia în Anglia de câțiva ani și l-a chemat și pe fratele ei acolo. Acum, se simte vinovată de moartea lui: „Când a trebuit să merg să identific corpul, nu le păsa deloc”

fara descriere

A reușit să-și schimbe viața 

„Mi-a fost rușine de faptul că am suferit un abuz. M-am învinovățit pe mine pentru rănile și agresiunile suferite. Dar încetul cu încetul îmi recapăt puterile. Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat în cele mai întunecate perioade”, a mai spus ea.

Clara a recunoscut și că a fost într-o relație extrem de toxică pentru ea și că iubitul ei o abuza. Mai mult, a rămas însărcinată la un moment dat și a fost nevoită să facă avort. Cu toate acestea, a reușit să-și schimbe viața internându-se la dezintoxicare și acum lucrurile merg mult mai bine pentru ea.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate