Fiica Violetei Beclea ar putea deveni actrita si colega de scena cu fata lui Gica Hagi!

Fata Violetei Beclea joaca in piese de teatru.

Distribuie pe:

fara descrierefara descriereAlexandra Beclea ( fot sport rol.ro)Alexandra, fiica Violetei Beclea, fosta mare glorie a atletismului romanesc, are mari sanse ca in cativa ani sa devina una dintre viitoarele actrite de top ale Romaniei. Fata este innebunita dupa lumea filmului si a teatrului, marea ei dorinta fiind aceea de a studia la o facultate de teatru din strainatate. Dar despre pasiunea Alexandrei ne-a vorbit insasi Violeta Beclea, care a fost prezenta la Gala Atletismului.

“Intr-adevar, Alexandra este foarte dedicata pasiunii ei pentru teatru si film. A jucat chiar in cateva piese, iar acum, la finalul anului, va avea alte doua reprezentatii pe scena Teatrului Nottara. Isi doreste mult sa devina actrita. Cei care au vazut-o pana acum mi-au spus ca este foarte talentata. Si-a propus sa studieze la o facultate de profil din strainatate”, a explicat Violeta Beclea.

Intrebata daca peste ani s-ar vedea intr-o sala de teatru alaturi de Gica Hagi, aplaudandu-si fetele (n.r. Kira Hagi se pregateste si ea sa devina actrita), Violeta a declarat ca ar fi foarte fericita sa se intample acest lucru. “In viata totul este posibil. Eu cred ca fetele noastre au luat de la noi acea gena de arta care sa le ajute sa faca o astfel de profesie. Pana una, alta, sa nu uitam ca si fotbalul, dar si atletismul, sunt doua discipline sportive unde e nevoie de multa arta pentru a face performanta. Iar cu asta te nasti!”, a adaugat fosta mare atleta, care in tinerete si-ar fi dorit sa ajunga magistrat. “Ma vedeam o foarte buna judecatoare. M-am pregatit intens pentru Facultatea de Drept. Destinul a facut sa ajung insa in lumea sportului de performanta”, a mai spus Violeta Beclea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate