Fiicele nu l-au uitat pe Radu Beligan! Mormantul regretatului actor e unul din cele mai ingrijite din cimitir! Raluca, una dintre fete, i-a adus flori si i-a aprins lumanari – Video Exclusiv!

In weekendul ce tocmai a trecut, Raluca, una din cele trei fiice ale sale, a fost impreuna cu o prietena la mormantul tatalui ei, Radu Beligan.

Distribuie pe:

Autor: Alina Mihai

fara descriereRegretatul Radu Beligan, a plecat dintre noi pe 20 iulie 2016, la 97 de ani. Marele actor nu a fost uitat de familie si nici de fani. Saptamanal, cineva merge la mormantul lui sa-i faca curat si sa aprinda lumanari. Duminica, Raluca si-a petrecut mai bine de o ora la mormantul tatalui, unde a mers insotita de o prietena.

fara descriereTanara a venit incarcata cu mai multe sacose in care avea nu doar ustensile pentru a-i curata mormantul, ci si flori, lumanari si pachete pe care le-a impartit in cimitir.

fara descrierefara descrierefara descriereCele doua femei si-au asezat bagajele pe o banca, vizavi de mormantul lui Radu Beligan, si au inceput sa scoata pachete cu mancare sa le imparta in cimitir, dupa care s-au apucat sa curete mormantul, sa schimbe apa florilor, sa puna altele proaspete si sa aprinda lumanarile. Acestea si-au petrecut mai bine de o ora la mormant.

fara descriere“La Beligan vin mereu rude la mormant, dar mai ales fetele. Nu doar ca aprind lumanari si aduc flori, dar mai mereu cand vin impart pachete oamenilor din cimitir. Nu exista saptamana sa nu vina cineva sa-i faca curat pe mormant”, ne-au spus angajatii cimitirului Bellu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate