Fiicele Ritei Muresan au lipsit de la inmormantarea bunicii lor. Vezi motivul emotionant care le-a tinut departe de tristul evenimentul si afla ce a facut mama lor pentru ele

Rita Muresan i-a avut aproape ieri, la funeraliile mamei sale pe cei apropiati, rude si prieteni. Totusi, de la ceremonia din localitatea prahoveana Breaza au lipsit doua persoane importante. Fiicele creatoarei de moda, Rebecca si Gloria. Cei prezenti la serviciul funerar au observat acest lucru. In cele din urma s-a aflat si detaliul emotionant care le-a tinut pe cele doua fete departe de Breaza.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereRita Muresan, tanandu-si tatal de brat, a mers pe jos pana la cimitirZiua de ieri a fost una dintre cele mai grele din viata designerului Rita Muresan. Ea s-a despartit de cea care a adus-o pe lume. Erji Onisca a murit duminica dimineata. De fapt la cinci minute dupa miezul noptii, in conditiile in care sambata Rita isi serbase ziua de nastere! Erji avea 67 de ani si a fost petrecuta pe ultimul drum de fiica sa, de sotul ei si cateva rude sau cunoscuti.

fara descriereEa este Gloria, fiica cea mica a Ritei Muresanfara descriereRebecca are 17 aniAu lipsit, insa Rebecca, 17 ani, si Gloria, 14 ani, cele doua nepoate. Adica fiicele Ritei. Lipsa tinerelor a fost observata si de cei prezenti la priveghi si la inmormantare, insa absenta lor a fost motivata destul de repede si justificata.
"Fetele vor sa si-o aminteasca asa cum o stiau. Nu vor sa se intristeze de fiecare data cand se vor gandi la ea. Am vazut ca filma cineva si am inteles ca au hotarat ca daca vreodata vor dori sa vada cum a fost inmormantarea sa se uite la video. Nu au vrut sa o vada asa in cosciug kalooga_36441" , ne-a spus o doamna in varsta care deschidea cortegiul funerar, o apropiata a familiei Ritei Muresan.
De altfel, chiar Ritei i-a fost greu sa isi vada mama lipsita de viata. Designerul a gasit greu puterea de a merge la morga pentru a ridica trupul neinsufletit al acesteia.
fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate