Fiii Ilenei Ciuculete ii cer lui Cornel Gales jumatate de milion de euro! “Iata, aveti in fata un milionar care este angajat si locuieste intr-un apartament!” VIDEO

Baietii Ilenei Ciuculete ii solicita vaduvului Cornel Gales suma uriasa de aproape jumatate de milion de euro. Desi par exagerate, cei doi spun ca aceste cerintele financiare sunt intemeiate si ar fi jumatate din averea agonisita in timpul vietii si lasata in urma de mama lor.

Distribuie pe:

Autor: Simona Alexa

La un an de la moartea cantaretei, Ileana Ciuculete lucrurile sunt departe de a se fi rezolvat intre Cornel Gales si fiii artistei. (Cornel Gales, ajutor nesperat din partea Zanicii, inainte de proces) 

fara descriere

In toamna anului trecut, Mugurel si Cristi Sfetcu l-au actionat in instanta pe vaduvul mamei lor cerandu-i acestuia jumatate de milion de euro! Cei doi pretind ca Ileana Ciuculete ar fi agonisit mult in timpul vietii si ar fi lasat in urma sa o avere evaluata la aproximativ la 1.000.000 de euro.

Acum, ei cer jumatate din intreaga avutie. Fiii au deschis proces, desi, dupa cum se stie, succesiunea intre mostenitori a fost facuta la o luna si jumatate de la moarte regretatei cantarete. Atunci, Cornel Gales a impartit cu baietii sotiei sale casele pe care artista le avea trecute pe numele ei.

Dezamagit de Mugurel si Cristi Sfetcu, Cornel Gales este pregatit sufleteste pentru ce este mai rau.

Vaduvul regreta ca aceasta impartire va trebui facuta in vazul lumii, intr-un proces public, unde el va veni cu probe si martori si va aduce dovezi cati bani s-au cheltuit cu spitalizarea sotiei sale in timpul suferintei ei.

Fiii Ilenei Ciuculete ii cer lui Cornel Gales jumatate de milion de euro! Ce zice Cornel Gales 

Citeste restul pe stirilekanald.ro 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate