Fikret, un pericol pentru copiii săi, azi în ”Povestea noastră”

Filiz este mai fericită ca oricând de când s-a împăcat cu Bariş, în schimb, Kiraz îl bănuieşte pe acesta de infidelitate.

Autor: C.L.

Micuta Kiraz a aflat că Bariş urmează să se întâlnească cu Ayla şi, fără să stea pe gânduri, începe să facă cercetări pentru a afla cine este femeia.

Pe lângă neajunsurile zilnice, tinerii Elibol au parte şi de mici bucurii. Fikret este selectat în echipa de baschet a şcolii, iar acest lucru îi bucură pe toţi.

 

Fikri, în schimb, tatăl copiilor, nu mai conteneşte cu problemele. Pentru că datorează o sumă mare de bani unor infractori, Fikri este luat prizonier iar mezinul familiei, Ismet devine victimă colaterală.

Ismet este luat prizonier iar fraţii Elibol intră în panică aunci cand vad ca fratiorul lor este de negasit.   


Tulay, cea mai buna prietenă a lui Filiz, are parte de o mare surpriza atunci cand merge sa isi revendice mostenirea lasata de tatal sau. Dupa ce s-au grabit sa-si oficializeze relatia, conditie obligatorie pentru ca tanara sa poata intra in posesia averii parintesti, Tulay si Tufan ajung sa se confrunte cu o situatie tragicomica.

Baris este “încolţit. Pentru ca a decis sa se retraga din afacerile ilegale cu masini, Cenk, fostul sau colaborator, nemultumit de decizia tanarului, ii intinde o cursa. Baris se afla, din nou, in fata unui mare pericol.

Nu rataţi azi un nou episod din ”Povestea noastră”, de la 20.00, la Kanal D.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies