Filiz, în stare de şoc, în episodul de astăzi din ”Povestea noastră”

Hotărâtă să afle adevărul despre secretul pe care-l ascunde Barîş, Kiraz are un şoc când află adevărul despre acesta.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Faptul că Barîş are alt nume, că este foarte bogat şi că familia lui există, deşi tânărul a spus contrariul, o bulversează complet pe micuţa Kiraz.

Barîş, pe numele său adevărat Savaş, o imploră pe Kiraz să mai păstreze, un timp, secretele aflate, şi îi promite acesteia că îi va spune adevărul lui Filiz.

În plus, Barîş are gânduri serioase în ceea ce-o priveşte pe Filiz şi face tot posibilul să o convingă de acest lucru şi pe Kiraz.

Fikri este nevoit să ia legătura cu Sukran, soţia sa şi mama copiilor. Deşi Sukran şi-a părăsit familia, în urmă cu doi ani, Fikret este dispus să o reprimească pe aceasta în casă; are însă, o conditie.

Greşelile părinţilor se revarsă, încă o dată, asupra copiilor şi aşa greu încercaţi de soartă. Pentru micuţii Elibol vin zile grele; după doi ani, în care copiii s-au descurcat singuri, fără niciun ajutor părintesc, mama acestora reapare în vieţile copiilor. Filiz este în stare de şoc!

Cemil continuă complotul, împreună cu Cenk, împotriva lui Barîş. Poliţistul vrea cu orice pret să-l aresteze pe Barîş şi, în felul acesta, să-l elimine, pentru totdeauna, din viaţa lui Filiz.

Nu rataţi un nou episod din ”Povestea noastră”, azi, de la 20.00, la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: