Filmare halucinantă cu părintele Visarion Alexa! Ce a putut să spună despre soția lui, în timpul unei predici: „Deși are 40 de ani, arată ca o puștoaică”

Visarion Alexa, vorbe necuviincioase despre propria sa soție.

Autor: Antonia Simona

In articol:

De mai bine de două săptămâni, părintele Visarion Alexa a intrat în atenția publicului după ce a fost acuzat de mai multe femei că le-a agresat sexual.

Ulterior, omul lui Dumnezeu a recunoscut acuzațiile care i-au fost aduse, așa că a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

visarion alexa, visarion alexa sotie, visarion alexa declaratii

Visarion Alexa, vorbe necuviincioase despre propria sa soție.

[Sursa foto: Captură foto]

Citeste si: Instanța a decis în cazul lui Visarion Alexa. Ce se întâmplă cu preotul, după ce alte cinci femei ar fi depus plângere împotriva lui

Visarion Alexa, declarații controversate despre soția sa

Chiar în mijlocul scandalului care a șocat toată comunitatea de enoriași din România, apare o nouă filmare cu preotul acuzat de agresiune sexuală.

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

De această dată, omul lui Dumnezeu a vorbit despre partenera sa de viață într-un mod foarte lumesc.

Duhovnicul din Sectorul 6 al Capitalei a reușit pe parcursul timpului să câștige inimile enoriașilor săi. Astfel, acesta susținea diferite conferințe și oferea interviuri.

În anul 2019, Visarion Alexa a fost invitat să vorbească unui public tânăr, în cadrul „Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din Moldova”, la Iași. Prelegerea preotului a început o declarație care poate fi catalogată drept cel puțin controversată.

În acel moment, Visarion avea trei copii.

Iată însă că părintele considera că mai are unul, și anume pe partenera sa de viață, pe care o asemăna cu o tânără abia ajunsă la maturitate.

„Am trei fete. Patru, cu tot cu soția mea. Fac o paranteză, pentru că dacă ele își lasă codițe și ieșim împreună pe stradă, eu cu bărboiul ăsta, lumea zice că le-am răpit, săracele. Deși are 40 de ani, soția mea arată ca o puștoaică de 18 ani.”, a spus părintele Visarion Alexa, potrivit Click!

În cadrul aceleiași conferințe, Visarion Alexa îi avertiza pe mireni să aibă grijă în momentul în care își aleg preotul duhovnic

Citeste si: Stenogramele cu discuția dintre preotul Visarion Alexa și femeia care l-a acuzat de agresiune sexuală. Părintele a recunoscut că a căzut în ispită: „S-a întâmplat într-un loc sfânt”

„Nu vă spovediți la oricine, la orice preot! Vă dau un sfat prietenesc. Dacă nu e blând și înțelegător cu tine, indiferent în ce situație te-ai afla, fugiți, că v-o încasați! Iese rău... Căutați un duhovnic mai blând decât mama. Care să se poarte cu dumneavoastră ca și cu copilul lui”, mai spunea Visarion Alexa, în 2019.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

„Dânsa a inițiat o relație” Avocata părintelui Visarion Alexa, detalii care schimbă radical cursul anchetei, după ce preotul a fost acuzat de agresiune sexuală în timpul...

Ea este soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală! Cei doi au împreună 4 copii

Teologul Valentin Guia intervine în cazul de agresiune sexuală, unde este acuzat Visarion Alexa: „Să oprim din față porcăiala asta. De urgență trebuie demis”

5 zodii au parte de belșug și realizări începând de mâine

SE SCHIMBĂ banii! Se întâmplă de la 1 IANUARIE 2023. Decizia s-a luat deja

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Vlăduța Lupău, în comă după ce a fost lovită de mașină. Șoferul care a lovit-o a murit

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies