Filmarea care explică moartea lui Emi Pian! Avertismentul ignorat care l-a costat viața pe Duduianu! Clanurile din Nord: ”Dacă veniți în zonele noastre, punem mâna pe pistol și cuțit”

Moartea lui Emi Pian nu a fost întâmplătoare. Clanurile interlope și-au declarat război în urmă cu câteva luni, într-un live pe Facebook. Din păcate, autoritățile nu au acționat.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Un video incredibil face lumină în cazul morții lui Emi Pian. Șeful clanului Duduianu a ajuns în mormânt pentru că nu a respectat interdicțiile dictate de clanurile rivale și le-a încălcat sfera de influență pe care acestea o aveau în Ilfov și mai multe cartiere din Capitală.

În urmă cu câteva luni, mai mulți capi ai unor clanuri interlope din jurul Bucureștiului în frunte cu Nat, unul dintre liderii Clanului Sadoveanu, au postat pe Facebook un video de-a dreptul incredibil, își avertizează rivalii să-și vândă casele din cartierele pe care ei le dețin și să plece de acolo.

Printre cei vizați se număra și Emi Pian, membru al clanului Duduianu, care până recent avea cartierul general în Pantelimon. Recent, aceștia și-au extins zona de influență, Emi însuși mutându-se în Rahova. Deloc întâmplător, Emi Pian a murit în Giulești, o zonă unde avea ”interdicție”.

Clanurile din Nord: ”Dacă nu luați seamă, facem belea”

”Mâine-poimâine suntem obligați să punem mâna pe pistol și cuțit”, spun clanurile din nordul Capitalei, în dialectul rrom, pentru ca mesajul să nu fie descifrat decât de cine trebuie.

”Fiecare ne-am luat cartierul nostru. Ne-am luat câte un cartier. Nu aveți voie, vere, să veniți peste zonele noastre: 1 Mai, Grivița, Chibrit, Giulești, Chiajna, Dragomirești. Duceți-vă, frate, în oraș! Duceți-vă unde nu sunt țiganii din țigănie!

În caz că faceți ambiții, pur și simplu se irită țigănia! Așa că vedeți-vă de treaba voastră, vere! Luați-vă unde vedeți, în alte părți. Îndepărtați-vă de sectoarele astea ale noatre, că nu este cazul! Aici facem discuții! În cazul că v-ați luat, să le vindeți!

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Dacă nu luați în seamă, facem belea chiar dacă ajungem la pușcărie! Noi suntem obișnuiți cu pușcăriile!

Suntem și noi strânși aici, cum am mai anunțat mai devreme: Chiajna Dragomirești, Chitila, Rudeni, 1 Mai, Chibrit. Suntem toți strânși aici, vere, pentru o situație, o parte mică... Și zic să încep discuția că deja sunt 200 de persoane pe live.

Stazian, uite-l aici, copiii lui, frații lui. Gazovici, care este acolo, Paloș... Nu permitem nimănui, frate! Cine și-a luat case în zonele alea, în părțile alea, încercați să le vindeți că nu stați acolo!

Nu permitem! Să mor dacă se permite, orice ar fi!

Să nu vi se pară suspect peste o lună, două, trei după live-ul ăsta pe care l-am făcut, dacă nu dați curs să vă vedeți de treaba voastră și mai veniți pe zonele ce s-au pronunțat, să nu vă pară suspect când ne facem discuții, vere! Și căutați în termen de 3 luni, 6 luni de zile din acest moment să vindeți, vere, proprietățile voastre. Atâta timp cât ați îndrăznit să faceți pasul ăsta, păi mâine vă mutați și cu mine pe stradă! Și în Chitila (zonă controlrată de Clanurile Sadoveanu și Rinu, n.r.) și la Chibrit!

Care stai acolo trebuie să întrebi întâi la țigănie dacă îți dă voie să iei pe zona lor! Să îți asumi! Cel ce nu și-a asumat o să răspundă toată viața lor de acum încolo!”, sunt doar o parte din mesajele războinice transmise de șefii clanurilor pentru cei care își permită să le încalce teritoriul.

Frații Pian, l-au ”făcut” pe fiul lui Nat, la barbut

Nat Mincă i-a amenințat, de altfel, în mod direct pe frații Emi și Ciprian Pian, cu moartea. Acesta a fost extrem de supărat că cei doi i-au dat bani cu camătă fiului său, Maly, pentru ca acesta să-i piardă la jocuri. Mincă a spus că face ”moarte de om” dacă se mai atinge cineva de fiul lui. Atunci, Duduienii l-au sunat pe Nat și i-au propus să uite de datorie pentru că nu e cazul să se pornească un război de la o greșeală.

Citeste si: Fostul cumnat al lui Florin Salam, dezvăluiri șocante despre sora manelistului: „A omorât-o pe Fănica!”

Citeste si: Sorinel Pustiu, înjunghiat în picior precum Emi Pian! Manelistul a fost victima unei răzbunări mafiote și a fost la un pas de moarte în urmă cu câțiva ani

Citeste si: Napy, presupusul ucigaș al lui Emi Pian, vrea să scape de închisoare! Azi s-ar putea schimba totul

Grațian Pian: ”Moartea fratelui meu, Emi, a fost premeditată”

După moartea lui Emi Pian, fratele interlopului, Grațian, a confirmat că execuția acestuia a fost una premeditată.

”Au existat ameninţări, cred că a plecat de un conflict de la Ploieşti, care a avut loc în urmă cu ceva vreme. Ei l-au ameninţat pe fratele meu că îl omoară, pentru nişte bani. Şi văd că s-au ţinut de cuvânt. Poate că puştii ăştia, care erau acolo, au vrut să se afirme şi să omoare pe unul dintre Duduianu. Fratele meu nu a avut cuţit la ea. Nu avea de gând să facă scandal. Poliţia ştie mai bine, chiar mulţumesc pentru că ancheta merge bine. 

Omul la nervi mai vorbeşte prostii, chiar dacă s-a vorbit despre vreo răzbunare, nu o să existe. Fratele meu a fost ucis cu premeditare, i-a promis de la Ploieşti că îl omoară. Acum trei ani, fratele meu, Elvis, a fost tăiat la gât de cumătrul lui Napi", a explicat Grațian Pian într-o intervenție în direct la România TV.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Dorin Cioabă, "regele" romilor, detalii cutremurătoare după ce s-a vindecat de Covid-19! "Mie îmi e frică după câte am trecut..."

Momente de panică pentru Selly! Mesajul care i-a dat panurile peste cap: „E posibil să intrăm toți în carantină”

Familia lui Emi Pian, amenințată cu mascații, chiar în fața Penitenciarului Jilava! Ce s-a întâmplat în ziua înmormântării

Amenzi în valoare de mii de euro, la înmormântarea lu Emi Pian. Jandarmeria Capitalei: ”Au încălcat...”

Florin Salam i-a trădat pe Duduieni! A mers să cânte pentru clanul Sadoveanu, bănuit că ar fi premeditat asasinarea lui Emi Pian

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies