Filmarea pe care Culiță Sterp ar vrea să o facă dispărută! Cum a fost surprins cântând bărbatul lui Carmen de la Sălciua

Vedete

Filmarea pe care Culiță Sterp ar vrea să o facă dispărută! Cum a fost surprins cântând bărbatul lui Carmen de la Sălciua

Culiță Sterp este, cu siguranță, unul dintre artiștii care se bucură de un succes uriaș în lumea manelelor chiar dacă, spre deopsebire de alți artiști, are un repertoriu... mai sărac.

Cu toate acestea, fiecare melodie cântată de Culiță Sterp ajunge în fruntea topurilor de profil, motiv pentru care, deja, partenerul de viață al frumoasei Carmen de la Sălciua se numără printre artiștii considerați talentați.

Citeste si: Avem detaliile împăcării dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp! Ce condiții a pus artista manelistului pentru a forma din nou un cuplu

Citeste si: Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au făcut anunțul pe care fanii îl așteptau: „Ce e bun abia acum începe”

Citeste si: Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, în vacanță în Elveția! Celebrul cuplu e mai fericit ca oricând: „Ai fost puterea mea atunci când…”

Cu toate acestea, de curând, în mediul virtual circulă o filmare cu celebrul Culiță Sterp în timp ce cântă. Și, probabil, nu este o filmare pe care artistul și-ar dori să o revadă și nici vocea pe care a scos-o la iveală nu l-ar mai putea duce pe primul loc în topurile Youtube.

E adevărat, ar putea avea scuza că ar fi fost răcit în acea perioadă, cu atât mai mult cu cât filmarea a fost făcută în toamna lui 2019 chiar pe când gripa bântuia România.

Astfel, la volanul bolidului de lux pe care îl are, Culiță Sterp s-a apucat să facă o serie de dedicații celor apropiați lui, chiar dacă, imediat după, a șters filmarea cu pricina de pe conturile sale de socializare. Cu toate acestea, un fan de-al său a apucat să o salveze și, apoi, spre ciuda artistului, a repostat filmarea în care Culiță Sterp nu este în cea mai bună formă ale sale.

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, împăcarea care i-a dus în fruntea topurilor

După ce au apărut primele imagini de la ziua de naștere ale frumoasei Carmen de la Sălciua, publicate în exclusivitate de WOWbiz.ro, în care Culiță Sterp părea să fie amfitrionul petrecerii, cei doi au refuzat să comenteze relația pe care o au timp de câteva săptămâni. Într-un final, după îndelungi negocieri, cei doi au recunoscut că sunt împreună. De altfel, au aflat reporterii WOWbiz.ro,

între Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua se purtau discuții, pe ascuns, cu câteva săptămâni înainte ca relația lor să se concretizeze. ”Carmen și Culiță vorbeau pe ascuns, la telefon. Bănuiesc că el a contactat-o pe Carmen, iar ea a fost fericită că s-a întâmplat așa. Au vorbit destul de mult, o făceau de fiecare dată când aveau câteva momente libere, de singurătate. Atunci au deschis discuția despre împăcare, iar Carmen i-a pus câteva condiții”, ne-a spus, în exclusivitate, o persoană apropiată din preajma celor doi.

Mai mult decât atât, pentru a o convinge pe Carmen de la Sălciua de intențiile sale cât se poate de onorabile, Culiță Sterp a făcut și o serie de gesturi care i-au dovedit artistei că nu se joacă. ”A avut grijă să o lase mai moale cu Plușica, să nu se mai vadă cu ea. Carmen a văzut că fostul ei soț nu glumea cu privire la relația pe care și-o dorește cu ea, așa că a început și ea să se schimbe față de Cosmin Isăilă, să răcească treptat relația.

Apoi au discutat despre viitorul lor împreună, iar Carmen i-a cerut un lucru cât se poate de simplu lui Culiță: să nu o mai înșele vreodată. Iar el a jurat că nu va mai călca strâmb și a plusat mărturisindu-i că se gândește la o familie mare alături de ea. Carmen, când a auzit de asta, i-a și dat papucii lui Cosmin Isăilă și s-a întors la Culiță. Normal, Culiță a făcut, între timp, toate demersurile pentru a-și liniști familia, mai ales că cei din partea lui au făcut-o praf pe Carmen când era în divorț de el”, ne-a mai spus sursa citată despre ce se petrecea între Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp.