Filmul morţii lui Ilie Balaci. Înainte de deces a reclamat dureri puternice în gât. Soţia, cu lacrimi în ochi: „Atât a iubit Craiova asta, că a murit aici”

Ilie Balaci, care ar fi trebuit să fie în această seară în tribună la meciul dintre Craiova şi FCSB, a murit duminică dimineaţă în locuinţa mamei sale din cartierul craiovean Rovine.

Autor: A. I.

Înainte de a muri, Ilie Balaci a sunat o prietenă, medic, spunându-i că are dureri puternice în gât. Potrivit fostului coleg al lui Balaci, Aurică Beldeanu, în noaptea de sâmbătă spre duminică Balaci a fost în club până la patru dimineaţa.

Filmul morţii lui Ilie Balaci arată că fostul sportiv a fost în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club, unde a petrecut până în jurul orei 4.00.

Potrivit fostului fotbalist Aurică Beldeanu, Ilie Balaci a dormit noaptea trecută aproximativ patru ore. Surse apropiate familiei, citate de Adevărul, au declarat că duminică dimineaţa, în jurul orei 9.30, Ilie Balaci a sunat-o pe Luminiţa Cioroianu, medic ORL-ist şi prieten de familie, căreia i-a spus că se simte foarte rău şi are dureri puternice în gât.

În timp ce vorbea cu medicul la telefon, vocea lui Ilie Balaci a început să se schimbe, iar Luminiţa Cioroianu şi-a dat seama că este ceva grav. Medicul a pornit spre casa lui Ilie Balaci, sunându-i între timp pe alţi doi medici, care locuiau în apropiere. Între timp şi mama lui Ilie Balaci a sunat la 112.

La sosirea Ambulanţei, cei doi medici trimişi de Luminiţa Cioroianu îi acordau lui Ilie Balaci primul ajutor. Ulterior, medicii Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi paramedicii SMURD ajunşi la faţa locului, au efectuat manevre de resuscitare, timp de o oră şi jumătate.

Eforturile au fost, însă, zadarnice, iar Balaci a fost declarat mort. Potrivit unor surse medicii nu l-au putut intuba pe Ilie Balaci din cauza inflamaţiei puternice a gâtului.

La apartamentul din blocul în care a murit Ilie Balaci au sosit mai mulţi foşti fotbalişti ai Craiovei Maxima, prieteni şi colegi cu Ilie Balaci. Trupul neînsufleţit al fostului fotbalist a rămas în apartament până la soţia lui Ilie Balaci de la Bucurşti. „Atât a iubit Craiova asta, că a murit aici”, a spus soţia lui Ilie Balaci, cu lacrimi în ochi, când a ajuns la blocul în care a murit Ilie Balaci.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ilie Balaci a murit! Mesajul cutremurător al lui Gică Hagi!

Ilie Balaci a murit! Cum i-a distrus Securitatea cariera lui Ilie Balaci!

Ilie Balaci a murit în braţele mamei sale! Ce i-a spus fotbalistul înainte de a-şi da ultima suflare

Mesaje importante transmise de astre zodiilor, începând cu noaptea aceasta

Descoperire ȘOC despre vaccinul Pfizer! Israel a anunțat acum efectul BOMBĂ

Final de drum pentru Gina Pistol! Vedeta este distrusă. Lovitură cruntă chiar de la Irina Fodor. Nu a prevăzut așa ceva

Se închide România. Restricțiile dure care se pregătesc au ieșit la iveală

Doliu în sportul din România. A murit un renumit antrenor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies