Stiri

"Final Destination" la compania la care a lucrat victima ucigasei de la metrou! O serie de accidente ciudate au avut loc in ultimii ani la sediul din India!

Compania americana la care lucra Alina Ciucu, victima ucigasei de la metrou, are o istorie bizara, plina de accidente ciudate, in India.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


"Final Destination" la compania la care a lucrat victima ucigasei de la metrou! O serie de accidente ciudate au avut loc in ultimii ani la sediul din India!icon photo

Alina Ciucu lucra la o companie multinationala cu sediul la New York, care are peste 60.000 de angajati in toata lumea. De-a lungul timpului, la filiala din India a companiei s-au inregistrat morti de-a dreptul bizare, reflectatea in presa locala. Un adevarat „Final Destinantion”.


In iulie 2006, doi tineri de 20 si 23 de ani, angajati ai companiei pentru care lucra si Alina, au aflat ca un coleg al lor a suferit un accident. Cei doi se aflau la un hotel, unde petrecusera toata noaptea. Cei doi au urcat pe o motocicleta, insa au pierdut controlul si au lovit alti doi participanti la trafic. Cei doi angajati au murit pe loc, pentru ca nu purtau casti de protectie.

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune