Final neașteptat în scandalul ”Marica, amor în camera de hotel”! Soțul femeii a iertat-o, după ce a prins-o cu fotbalistul! Cum ar fi ajuns de fapt imaginile în presă! EXCLUSIV

Cazul ”Marica, amor în camera de hotel” a ajuns la tribunal! Femeia infidelă a dat în judecată ziarul din Cluj care a difuzat în premieră filmarea cu cei doi.

Ciprian Marica
Autor: Radu Constantin

In articol:

Au fost surprize mari în sala de tribunal, acolo unde soția infidelă din filmarea cu Marica la hotel a cerut ziarului care a publicat în premieră imaginile, eliminarea acestora de pe site.

Avocatul femeii a dezvăluit că cei doi soți s-au împăcat după episodul respectiv și că bărbatul o sprijină pe partenera lui în demersul respectiv.

Soțul susține că filmarea i-a fost furată din telefon

Ciprian Marica
Ciprian Marica, prins la hotel cu o altă femeie

Informația este cu atât mai surprinzătoare cu cât tocmai soțul înșelat a fost cel care a realizat filmarea respectivă și tot el a fost bănuit că a fi trimis filmarea presei, din motive de răzbunare. Respectiva ipoteză a fost emisă în fața judecătorilor chiar de jurnaliștii care au făcut publice filmările și care au fost de părere că cererea soților cu pricina nu poate fi luată în considerare dacă se confirmă faptul că tocmai partenerul de viață oficial al femeii a fost cel care a trimis filmulețul presei.

Citeste si: Ce afaceri are Ciprian Marica? A finanțat chiar și start-up-uri

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

Avocatul femeii surprinse în camera lui Marica a venit însă cu o altă variantă. El a spus că filmulețul cu pricina i-ar fi fost furat din telefon soțului încornorat. ”Soțul este deranjat de apariția filmării și este alături de clienta mea”, a spus avocatul femeii.  

Citeste si: Cazul „Ciprian Marica” se repetă... în politică! Consilieră PNL, prinsă de soț cu un amant din PSD: „A căzut în păcatul adulterului și al preacurviei”

Pe fond, jurnaliștii au câștigat procesul prin care se cerea de urgență eliminarea materialelor cu Marica la hotel, însă femeia din imagini a câștigat la apel, iar instanța a decis eliminarea articolelor respective de pe site-ul ziarului din Cluj. Decizia, însă, este valabilă doar până în momentul în care se va pronunța soluția într-un alt dosar, în care femeia încearcă să dovedească faptul că demersul jurnaliștilor din Cluj a fost nelegitim și i-a creat un prejudiciu de imagine.

Ciprian Marica nu a dat declarații în proces

Ciprian Marica
Ciprian Marica și-a văzut de viață

De cealaltă parte, Ciprian Marica pare să fi trecut și el cu bine peste scandalul amoros de la Cluj. El a fost iertat de iubita lui, Ioana, cu care și-a continuat relația după apariția imaginilor rușinoase de la hotel. El nu a fost prezent la proces, neavând nici o calitate în dosar, singura care s-a simțit prejudiciată fiind femeia care apare în imagini alături de el. Marica nici nu a comentat vreodată pe marginea acestui subiect, el preferând să-și asume greșeala pe care a făcut-o la momentul respectiv și să nu comenteze nimic despre asta.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Marica a „înscris” din nou. De data asta, cu stil. Felicitări!

Ciprian Marica e amenințat de bodyguarzi cu falimentul! Fostul fotbalist nu se sperie

Ciprian Marica are planuri mari de viitor după scandalul amoros în care a fost implicat. Despre ce este vorba

Dani Oțil a spus sexul bebelușului în direct fără să vrea

Americanii au interzis în România! Am intrat pe lista SUA de "Nu călătoriţi în această țară"

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

Scandal uriaș de corupție în Germania. Prea-cinstita Merkel, chemată să dea explicații

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies