Finala Asia Express 2021. Astăzi se încheie Asia Express, sezonul 4

Când are loc finala Asia Express 2021? Emisiunea Asia Express, sezonul 4, se apropie de final.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Când are loc finala Asia Express 2021? Vezi data la care se încheie Asia Express, sezonul 4, dar și unde va avea loc marea finală de pe ”Drumul Împăraților”.

Când are loc finala Asia Express 2021?

Asia Express sezonul 4 a debutat în luna septembrie, iar acum reality show-ul de pe ”Drumul Împăraților” se apropie de final. Cele nouă echipe de concurenți au străbătut traseele dificile din Turcia, Georgia, Iordania și Israel, însă doar o echipă va ieși învingătoare din competiție.

Echipa câștigătoare de la Asia Express, sezonul 4, se va afla în finala emisiunii Asia Express 2021, care va avea loc duminică, 28 noiembrie 2021, de la ora 20:00, potrivit paginademedia.ro.

În ultima etapă de la Asia Express 2021 și cu un pas mai aproape de marele premiu în valoare de 30.000 de euro sunt următoarele echipe: Emi și Cuza și Mihai și Elwira Petre.

Citeste si: Eliminare Asia Express, 15 noiembrie 2021. Vezi cine a părăsit competiția din Iordania

Când are loc finala Asia Express 2021

Când are loc finala Asia Express 2021

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Cine sunt vedetele care au participat la Asia Express 2021

Irina Fodor prezintă noul sezon Asia Express 2021, alături de Oase şi actorul Marius Damian, dat fiind că frumoasa prezentatoare Gina Pistol a devenit mămică în luna martie a acestui an şi nu mai poate prezenta emisiunea.

Nouă cupluri de vedete au participat la Asia Express 2021: Connect-R și Shift, Lidia Buble și sora ei, Estera, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria, Mihai și Elwira Petre, Alexandra

Ungureanu și mama ei, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cuza și Emi de la Noaptea Târziu şi Lorelei și Zarug.

Vezi AICI lista cu toţi concurenţii de la Asia Express 2021!

Citeste si: Concurenţi Asia Express 2021! Cine sunt vedetele care au rămas în competiție la Asia Express, sezonul 4 FOTO

Când are loc finala Asia Express 2021

Când are loc finala Asia Express 2021

[Sursa foto: Instagram]

Echipele eliminate de la Asia Express 2021, până în acest moment, sunt: Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, Shift și Connect-R,  Lorelei și Zarug, Adriana Trandafir și fiica ei,  și Patrizia Paglieri și fiul ei.

Echipele care au șansă la marele premiu sunt: Lidia Buble și sora ei, Estera, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Mihai și Elwira Petre,  dar și Cuza și Emi de la Noaptea Târziu.

Adriana Trandafir a fost la un pas de moarte, chiar de ziua ei. Ce promisiune a făcut actrița, după ce și-a revenit din comă? "M-a declarat moartă"

Asia Express 2021 a debutat pe micile ecrane, iar concurenţii vor fi nevoiţi să trăiască cu 1 euro pe zi, să-şi caute cazare şi transport şi să ajungă primii la destinaţie.

Unul dintre cele nouă cupluri de vedete va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro, dar şi cu o experienţă de neuitat.

De duminică până miercuri, în timp ce emisiunea „Asia Express” este difuzată la televizor, în același interval orar, la Kanal D este difuzată emisiunea „Roata Norocului”, duminica, de la ora 20:00, iar luni, marți și miercuri de la ora 20:00 puteți urmări serialul ”Doctorul Minune”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies