Vedete

FINALA EXATLON. Ionut a plans in hohote cand si-a vazut mama si sotia! "Abia astept sa va tin in brate! Va iubesc mult! Mi-a fost dor de voi!"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


FINALA EXATLON. Ionut a plans in hohote cand si-a vazut mama si sotia! "Abia astept sa va tin in brate! Va iubesc mult! Mi-a fost dor de voi!"icon photo

Ionut a izbucnit in plans cand a vazut ca in platoul de la Bucuresti sunt mama si sotia lui. "Imi era dor de voi! Abia astept sa va tin in brate! Va iubesc mult! Mi-a fost dor de voi! Stiam ca va veni momentul cand se va sfarsi si va voi vedea! Va iubesc enorm. Stiu ca nu dormeai noptile, te-am pacalit ca aici o sa fie bine. Nu am vrut sa zic adevarul ca sa nu te fac sa suferi! Te iubesc, mama!", a spus el plangand in hohote!


Mama lui Ionut: A suferit alaturi de tine. Am stiut, am simtit totul! Te iubesc!

Sotia lui, Nela, a intervenit si ea in discutie. "Te asteptam acasa indiferent ce se va intampla".

 

 
Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune