Vedete

FINALA EXATLON. Sotia si mama lui Ionut, suparate dupa ce Jaguarul a pierdut marele premiu! "Atuul lui Vladimir a fost ca era deja cunoscut"

Vladimir Draghia a castigat Exatlon, iar Ionut a fost marele invins.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


FINALA EXATLON. Sotia si mama lui Ionut, suparate dupa ce Jaguarul a pierdut marele premiu! "Atuul lui Vladimir a fost ca era deja cunoscut"icon photo

Nu doar Ionut a fost foarte suparat pentru infrangere, ci si mama si sotia lui.

"Vladimir era deja cunoscut, asta a fost atuul lui.

In primele doua luni a fost foarte greu, apoi am incercat sa imi ocup timpul cu altele. Noi aveam alte planuri, trebuia sa plecam impreuna si sa incercam sa construim ceva impreuna. Avem mai multe posibilitati in Belgia, e o diferenta!", a spus Nella.


"Foarte suparata sunt. Mi-e si rau! Mi s-a umflat si piciorul! Ii face mama mancarea lui preferata. Vrea ciorba de perisoare, sarmale, placinta cu branza. Nici nu voiam sa vin aici, voiam sa ma pregatesc pentru el", a declarat si mama lui Ionut Sugacevschi.

 

 
Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune