Finala Insula iubirii 2022. Vezi care sunt cuplurile care au rămas împreună la Insula iubirii, sezonul 6

Finala Insula iubirii 2022. Vezi care sunt cuplurile care au rămas împreună după emisiune.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Finala Insula iubirii 2022. Care sunt cuplurile care au trecut testul fidelității și au rămas împreună, după participarea la Insula iubirii, sezonul 6.

Finala Insula iubirii 2022

Ultima ediție a emisiunii Insula iubirii, sezonul 6, s-a difuzat ieri, 27 iunie 2022, iar fanii au putut afla care sunt cuplurile care au rămas împreună și dacă au trecut testul fidelității.

Cerasela și Rareș, Cristina și Sebastian, Lavinia și Rey, dar și Teodora și Alexandru au stat separați vreme de 21 de zile, însă în compania unor ispite masculine, versus feminine, la Insula iubirii 2022.

Însă nu toate cuplurile care au participat la Insula iubirii, sezonul 6, au plecat acasă împreună, așa cum au venit în emisiune.

Finala Insula iubirii 2022. Cerasela și Rareș

La bonfire-ul final de la Insula iubirii 2022, Rareș și Cerasela aleg să plece împreună de pe insulă, însă la venirea în țară, acesta a anunțat că e la un pas de despărțire de iubita sa, Cerasela, fiindcă nu o mai vede ca pe mama copiilor săi.

Citeste si: Unde s-a filmat Insula Iubirii sezonul 6. Locația este de vis

Finala Insula iubirii 2022

Finala Insula iubirii 2022

[Sursa foto: Facebook]

Înainte a pleca la Insula iubirii, sezonul 6, Rareș povestea că a venit în emisiune ca să i se confirme că nimic nu îl poate despărți de Cerasela.

”Eu cred că problemele ei de încredere se trag din trecut.

Un trecut în care eu nu am fost prezent. Însă cumva suport consecințele acelui trecut. Eu pot spune despre ea că am încredere 100%, fiindcă nu mi-a dat niciun motiv.

Nu am emoții, am venit aici de bună voie, iar totul o să decurgă normal, unde decurge oriunde pe planeta asta. Tentațiile sunt la orice pas. Ține de fiecare în parte să le limiteze la un anumit nivel.

Și ciocolata e bună și toată ziua ai mânca, dar nu toată ziua te dai în ea. La fel și aici. Tu alegi să faci anumite chestii. Relațiile și tentațiile țin de cât de mult îți dorești acel lucru și de ce principii ai.

Noi am venit la Insula iubirii pentru ca Cerasela să prindă mai multă încredere în mine. Pentru a i se confirma că nimic nu ne poate despărți. Obiectivul nostru comun este să construim o familie. Eu văd Insula iubirii ca o etapă din relația noastră”, a povestit Rareș, înainte de a participa la Insula iubirii, sezonul 6.

Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament

Finala Insula iubirii 2022. Cristina și Sebastian

Cristina și Sebastian s-au despărțit la Insula iubirii, sezonul 6, alegând să plece separat de insulă. Pe parcursul emisiunii, Sebastian și-a petrecut timpul în compania ispitei Oana Monea, în timp ce Cristina a avut interacțiune cu diferite ispite masculine, printre care Bogdan, Daniel, Denis și Marco.

Cine sunt Cristina și Sebastian de la Insula iubirii 2022? Cei doi nu au trecut testul fidelității

Finala Insula iubirii 2022

Finala Insula iubirii 2022

[Sursa foto: Facebook]

Înainte de a participa la Insula iubirii 2022, Cristina mărturisea că are planuri de viitor alături de Sebastian, însă toate acestea s-au destrămat în prezent.

”Ne-am dorit să venim la Insula iubirii deoarece mie îmi place să mă pun mereu în situații mai puțin favorabile mie, să văd cum mă pot descurca în alte situații de presiune, într-un cadru total diferit pe care nu l-am avea afară.

Îmi place chestia de a testa, de a cunoaște, de a vedea cum mă simt eu, cum reacționez, de a ieși din zona de confort. Chiar și dacă vom afla chestii despre noi pe care nu le știm, le vom accepta.

După emisiune am făcut multe planuri pe care am dori să le îndeplinim. Primul ar fi să ne mutăm împreună și să deschidem un canal de YouTube, să ne distrăm”, a mărturisit Cristina, înainte de a participa la testul fidelității.

Finala Insula iubirii 2022. Lavinia și Rey

Lavinia și Rey s-au despărțit la Insula iubirii 2022, iar aceasta a ales să plece de pe insulă în compania ispitei masculine, Florin.

De asemenea în timpul testului, Rey și-a petrecut timpul compania ispitei Eda, iar Lavinia a petrecut momente intime alături de Florin.

Citeste si: Cine sunt Lavinia și Reymond de la Insula iubirii 2022? Cei doi s-au lăsat seduși de ispite la Insula iubirii, sezonul 6

Citeste si: „Nu s-a tolănit nimeni pe jos.” Gina Pistol a vorbit despre tatăl ei. Ce relație a avut prezentatoarea TV cu bărbatul- kfetele.ro

Citeste si: Mesaje de Moșii de vară 2023. ,,Lumina lumânării să facă lumină în rai pentru cei dragi! Dumnezeu să-i ierte! Somn de veci binecuvântat!''- stirilekanald.ro

Citeste si: Cum a fost surprinsă Meghan Markle după ce au apărut primele zvonuri legate de un divorț iminent între ea și printul Harry- radioimpuls.ro

Finala Insula iubirii 2022

Finala Insula iubirii 2022

[Sursa foto: Facebook]

Înainte de a participa la Insula iubirii, sezonul 6, Reymond mărturisea că nu trebuie neapărat să vină într-o emisiune ca să fie ispitit de vreo altă persoană.

”Relația noastră este presărată cu de toate, iubire, pasiune, nebunie. Ne iubim, de asta ne-am întors tot timpul unul la celălalt. Am venit la Insula iubirii ca să ne testăm relația și ca să văd cum se comportă ea, cum se desfășoară în preajma altor oameni. Nu mă refer neapărat la bărbați, ci în alte circumstanțe, fără mine.

Tentația e zi de zi, nu trebuie să vin la o emisiune ca să fiu tentat de cineva. Asta mi se întâmplă zilnic prin mesaje sau apropouri de la alte persoane. Ea este oricum o tipă mai geloasă. Și eu sunt gelos, dar nu ca ea. Însă prin faptul ăsta îmi și dovedește că mă iubește. De multe ori este geloasă pe nimic”, a povestit Reymond, înainte de experiența de la Insula iubirii.

Finala Insula iubirii 2022. Teodora și Alexandru

Teodora și Alexandru s-au despărțit la Insula iubirii 2022 și au plecat separat de pe insulă, însă la venirea în țară, cei doi s-au împăcat, fiindcă Teodora este însărcinată, așa că cei doi vor fi părinți.

Finala Insula iubirii 2022

Finala Insula iubirii 2022

[Sursa foto: Facebook]

Înainte de a pleca la Insula iubirii 2022, Teodora Marcu afirma că soțul său este foarte dependent de ea.

”Înainte să îl cunosc făceam ce voiam, când voiam, nu ceream voie nimănui, nu mă interesa de nimeni, eram eu cu mine. Când ne-am cunoscut am fost o lună împreună, după ne-am despărțit doi ani.

Niciodată nu am băgat tentațiile în seamă, ne-am concentrat pe noi. El e foarte dependent de mine și chiar sunt curioasă ce o să facă pentru că eu îl cunosc doar când e cu mine. Când e singur nu știu ce face, ce spune, dar am foarte multă încredere în el, cred că mai mult decât în mine.

Tentațiile afectează în funcție de om. Cât permite, cât nu permite. Dacă ne iubim plecăm împreună, dacă nu, plecăm pe drumuri separate. Asta se va vedea la sfârșit. Nu stau acum să mă gândesc la nimic, doar acolo vom vedea”, a spus Teodora, înainte de a participa la Insula iubirii 202.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce sumă câștigă Radu Vâlcan pentru un sezon de „Insula Iubirii”

Cine e Cătălin Dumitrescu de la „Insula Iubirii” 2022. Ispita a participat în trecut la „Exatlon”

Andreea Bănică, la primul banchet al Sofiei. Ce ținută a purtat fiica artistei la petrecere | GALERIE FOTO

Maria Constantin a vorbit despre al doilea copil, cu două luni înainte de nuntă: „O bucurie și o mare minune”. Artista mai are un băiat dintr-o căsnicie anterioară

Calendar ortodox 3 iunie 2023. Ce sărbătoare este sâmbătă?

„Nu voi uita niciodată.” Mircea Diaconu a făcut dezvăluiri emoționante despre Toma Caragiu. Actorul nu a putut uita un lucru

Secretele din spatele relației dintre Kate Middleton și regina Camilla Parker Bowles

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies