Finala Mireasa 2021. Cuplurile care intră în cursa spre marele premiu

Finala Mireasa 2021. Cine sunt finaliștii show-ului matrimonial.

Finala Mireasa 2021
Autor: Elena Popescu

In articol:

Finala Mireasa 2021. Care sunt cuplurile care intră în cursa spre marele premiu. Cuplul câștigător va trebui să spună ”DA” în fața ofițerului stării civile pentru a intra în posesia marelui premiu. 

Mireasa este un reality-show matrimonial, care a avut premiera pe 23 martie 2020. Primul sezon al emisiunii a fost prezentat de Diana Dumitrescu, iar al doilea sezon care a debutat în data de 5 septembrie 2020 este prezentat de Simona Gherghe.

Finala Mireasa 2021. Cuplurile care intră în cursa spre marele premiu

Finala Mireasa 2021 va avea loc la finalul acestei luni. Îndrăgostiții care vor câștiga concursul vor trebui să spună ”DA” în fața ofițerului stării civile pentru a intra în posesia marelui premiu.

Conform regulamentului, în Finala show-ului matrimonial Mireasa sezonul 2, vor intra perechile și concurenții care încă se află în concurs la acel moment. În lupta pentru marele premiu vor intra toți participanții, însă întâietate vor avea cuplurile care își exprimă intenția de a se căsători în cadrul emisiunii.

Mădălina și Radu, Andra și David sau Mihai și Bianca sunt cele trei cupluri care au șansa să câștige marele premiu, dacă nu sunt eliminate până în finala competiției.

Citeste si: Noi imagini scandaloase cu Andra și David de la Mireasa! Fanii sunt în stare de șoc: „Să-i bage degetul în...”

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Finala Mireasa 2021
Finala Mireasa 2021[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Simona Gherghe a trecut prin momente cumplite, după ce a ajuns de urgență cu fiul ei la spital: "A fost cumplit..."

În acest sens, cuplurile doritoare vor depune personal actele în vederea încheierii căsătoriei la Primăria Orașului Buftea, în termenul prevăzut de legislația în vigoare și va accepta efectuarea analizelor medicale necesare pentru eliberarea certificatelor medicale prenupțiale.

Finala Mireasa 2021
Finala Mireasa 2021[Sursa foto: Instagram]

Finala Mireasa 2021. Cum se alege cuplul câștigător

Publicul va alege cuplul câștigător de la Mireasa 2021, asta după ce Simona Gherghe va spune stop vot și va prezenta clasamentul pentru fiecare cuplu în parte.

Cine strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor este declarat cuplu câștigător la Mireasa 2021, sezonul 2.

Perechea aleasă de public este obligată să se căsătorească live, în cadrul emisiunii. Dacă este de acord cu această condiție, este declarată câștigătoare.

Finala Mireasa 2021
Finala Mireasa 2021[Sursa foto: Instagram]

Finala Mireasa 2021. Cine câștigă Mireasa dacă niciun cuplu nu se căsătorește

Dacă niciunul din cuplurile formate în casa Mireasa sezon 2 nu se căsătorește, telespectatorii își votează fata și băiatul favorit. Cei doi favoriți ai săptămânii finale câștigă fiecare, în Marea Finală Mireasa 2021, câte un premiu în valoare de 10.000 de euro brut.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Noi imagini scandaloase cu Andra și David de la Mireasa! Fanii sunt în stare de șoc: „Să-i bage degetul în...”

Imagini scandaloase la Mireasa! Andra l-a satisfăcut pe David în dormitor și camere au înregistrat tot! Ce s-a văzut pe filmare

Secretul rușinos al fostului concurent de la „Mireasa” a ieșit la iveală! Simona Gherghe, în stare de șoc: „Au poze, filmări...”

Iată cum s-a cunoscut juriul de la „Chefi la cuțite”!

Panică în România! Tulpina de COVID care face ravagii chiar şi printre cei scăpaţi de boală

Cum arată soția celebrului Valeriu Gheorghiță? Este extrem de frumoasă. Detalii neștiute despre coordonatorul campaniei de vaccinare

Hristos nu a venit să facă reformă economică

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies