Finala Mireasa, sezonul 4. Pe ce dată va avea loc finala Mireasa 2021?

Când are loc finala Mireasa, sezonul 4? Vezi pe ce dată se încheie emisiunea matrimonială.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Când are loc finala Mireasa, sezonul 4? Simona Gherghe a făcut marele anunț.

Vezi cine sunt cuplurile din casa Mireasa 2021.

Pe ce dată are loc finala Mireasa, sezonul 4?

Emisiunea Mireasa, sezonul 4 se apropie cu pași repezi spre final. Fanii emisiunii sunt nerăbdători să afle când va avea loc marea finală a emisiunii.

Potrivit moderatoarei emisiunii Mireasa 2021, Simona Gherghe, marea finală la avea loc duminică, 19 decembrie.

Până în acest moment, în casa Mireasa au fost formate șase cupluri: Petrică și Ela, Amalia și John, Alex și Ana, Andrada și Victor, Maria și Marius și Raluca și Ion.

Citeste si: Liviu și Maria, câștigătorii "Mireasa" sezon 3, au pierdut premiul de 40.000 de euro! Cum au dat cu piciorul câștigului? Maria a rupt tăcerea

Mireasa, sezonul 4

Mireasa, sezonul 4

[Sursa foto: Instagram]

Cum se alege cuplul câștigător de la Mireasa, sezonul 4

Publicul va alege cuplul câștigător de la Mireasa sezonul4, după ce Simona Gherghe va spune stop vot și va prezenta clasamentul pentru fiecare cuplu în parte. Cine strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor este declarat cuplu câștigător la Mireasa 2021, sezonul 4.

Perechea aleasă de public este obligată să se căsătorească live, în cadrul emisiunii.

Dacă este de acord cu această condiție, este declarată câștigătoare, potrivit a1.ro.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Citeste si: Concurente Mireasa, sezonul 4. Vezi cine sunt concurentele din casa Mireasa FOTO

Mireasa, sezonul 4

Mireasa, sezonul 4

[Sursa foto: Instagram]

Cât valorează premiul de la Mireasa 2021?

Publicul alege cuplul câștigător, care va pleca acasă cu un premiu în valoare de 40.000 de euro. Însă pentru a intra în posesia premiului, acel cuplu trebuie să căsătorească live, în cadrul emisiunii.

Câștigătorii vor intra în posesia premiului în maxim 90 de zile de la data difuzării finalei Mireasa, iar înmânarea se va face în baza certificatului de căsătorie, ca dovadă a faptului că cei doi sunt în continuare căsătoriți.

Dacă cuplul ales de telespectatori refuză să se căsătorească ori acest lucru nu poate avea loc din orice alt motiv, cuplul situat pe locul următor al clasamentului devine câștigător dacă decide să oficieze căsătoria în cadrul emisiunii în direct.

În acest caz, premiul total brut va fi 30.000 de euro. Însă, dacă nici cei de pe locul 2 în topul preferințelor telespectatorilor nu doresc să își unească destinele, cuplul clasat pe locul 3 poate câștiga 20.000 de euro dacă se cunună în finala emisiunii Mireasa sezonul 4.

Dacă și acesta refuză, perechea de pe locul 4 poate intra în posesia sumei de 10.000 de euro brut dacă decide să spună DA în fața ofițerului stării civile în emisia live a finalei Mireasa.

În continuare, premiul va fi 5.000 de euro dacă toate primele 4 cupluri refuză să se căsătorească, iar cel de-al cincilea dă un răspuns afirmativ.

Toate premiile menționate anterior se împart în mod egal între cei doi parteneri de cuplu, fiecare primind jumătate din valoarea premiului acordat.

Dacă niciunul din cuplurile formate în casa Mireasa, sezonul 4, nu se căsătorește, telespectatorii își votează fata și băiatul favorit. Cei doi favoriți ai săptămânii finale câștigă fiecare, în Marea Finală Mireasa 2021, câte un premiu în valoare de 10.000 de euro brut.

Citeste si: Cine este John de la Mireasa, sezonul 4. Concurentul formează un cuplu cu Amalia

Mireasa, sezonul 4

Mireasa, sezonul 4

[Sursa foto: Instagram]

Cine câștigă Mireasa dacă niciun cuplu nu se căsătorește

Dacă niciunul din cuplurile formate în casa Mireasa sezon 4 nu se căsătorește, telespectatorii își votează fata și băiatul favorit. Cei doi favoriți ai săptămânii finale câștigă fiecare, în Marea Finală Mireasa 2021, câte un premiu în valoare de 10.000 de euro brut.

De luni până vineri, în timp ce emisiunea „Mireasa” este difuzată la televizor, în același interval orar, la Kanal D este difuzată emisiunea „În căutarea adevărului” de la ora 13:00, iar începând cu ora 15:00 puteți urmări emisiunea ”Teo Show”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine e Raluca Fat de la Mireasa, sezonul 4. Concurenta formează un cuplu cu Ion Șaulescu

Concurente Mireasa, sezonul 4. Vezi cine sunt concurentele din casa Mireasa FOTO

Cine este John de la Mireasa, sezonul 4. Concurentul formează un cuplu cu Amalia Struț

Atenție! Destinul tău în funcție de anul nașterii

Calendar ortodox 30 noiembrie. Ce este total interzis să faci de Sfântul Andrei

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Kamara îl spulberă pe Reghecampf. Dezvăluiri fără perdea despre iubita antrenorului și un apel urgent

EXCLUSIV | Kamara rupe tăcerea după apariția imaginilor cu amanta lui Reghecampf: ”Am avut noroc cu ea. A făcut să vorbească țara de noi”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies