Finala Puterea dragostei a început. Live text cu principalele momente din Marea Finală

Finala Puterea dragostei a început. Plini de emoție, concurenții așteaptă cu nerăbdare verdictul, anunțul celor doi câștigători.

Autor: Mihaela Costin

Finala Puterea dragostei a început. Live text cu pricipalele momente
Finala Puterea dragostei a început. Live text cu pricipalele momente

UPDATE 19:56- Bianca a fost desemnată câștigătoarea sezonului 2 Puterea Dragostei!

UPDATE 19:41- Livian este băiatul câștigător al sezonului doi!

UPDATE 19:40- Votul telespectatorilor!

Cel mai puțin votat dintre băieți este Philip. Pe locul doi se află Gabriel, iar pe primul loc Livian! 

UPDATE 19:40  - Ella este nemulțumită de voturi. Aceasta face afirmații șocante: „S-au plătit anumite voturi. Inclusiv Ramona a fost plătită. Nu vreau să dau nume, dar în perioada cu cearta lui Marius și Pirui, cand au ieșit ei din emisiune, dacă se iau microfoanele și ascultați, se aude si e inregistrare. ”

UPDATE 19:35- votul concurenților la fete!

Ella- 1 punct

Berna și Bianca, la egalitate- 3 puncte

UPDATE 19:33- votul concurenților la băieți!

Livian- 3 puncte

Philip- 2 puncte

Gabriel- 1 punct

UPDATE 19:18- Un fost concurent revine în casa Puterea Dragostei!

Este vorba de Renat, care a fost eliminat gala trecută. Fostul concurent a revenit în marea finală a sezonului doi Puterea Dragostei, pentru a-și susține favoriții.

UPDATE 19:00- Andreea Mantea explică cum vor fi desemnați câștigătorii! Concurenții încep să voteze!

Andreea Mantea: ”Castigatorii vor fi desemnați astfel: 50% votul vostru, al concurenților, iar 50% votul publicului. Se va face o medie și vor hotărî câștigătorii!”

Citeste si: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Maramureș, autenticitate și frumusețe- kanald.ro

Citeste si: Accident grav în Teleorman. Două autocare și un TIR s-au ciocnit violent. A fost activat Planul Roșu de Intervenție| VIDEO- stirileprotv.ro

UPDATE 17.57- Andreea Pirui a părăsit nervoasă emisiunea. Marius a urmat-o. Ce urmează mai departe, aflați de la ora 19:00.

UPDATE 17:50- Andreea Pirui și Ella vor fi descalificate? Ce s-a întâmplat între cele două concurente?

Andreea Pirui și Ella le-au făcut o farsă concurenților. Bianca s-a speriat și a anunțat staff-ul despre așa-zisul conflict dintre cele două.

UPDATE 17:10- Conflict între foștii iubiți, Daiana și Gabriel

Gabriel: ”Nu știu cu ce am jignit-o eu pe ea. Eu cred c-am respectat-o destul de mult și-am apreciat-o așa cum a fost ea.

În două luni de zile m-a făcut praf de fiecare dată când a avut ocazia.

Daiana: ”M-a făcut să mă simt prost”

UPDATE 17:07- Marius despre Livian, în marea finală a competiției

Marius: ”N-aș ști să răspund, mi-e greu să zic care ar merita să câștige. El e de la începutul competiției, în rest nu văd ce ar avea în plus față de ceilalți. A arătat puterea dragostei. Când am venit în casă era cel mai solid cuplu. Eu i-am susținut și-n emisiune, și-n afară. N-am simțit ceva fake între ei. Ca și Bianca, el o să voteze cu capul”.

UPDATE 16:52  - Ligi, luată în colimator de unii concurenți. Conflict dur cu Berna, Philip și Ramona

Philip: ”Încearcă, pe viitor să nu mai minți atât..”

Andreea Mantea: ”Oricât de mult roz ai purta și cât de drăguță ai fi Berna, ai o limbă ascuțită..duci o luptă care nu este a ta”

Ligi: ”Ce sunt cu acuzațiile astea grave în emisiune? M-am plictisit să aud aceleași vorbe”

Berna: ”Eu, sufletește, sunt împăcată. Eu am un cuplu, aici, în casa asta și tu voiai să faci un cuplu în ultima zi. De aia ți-am zis că ești falsă!”

Ligi: ”Toți de aici ați făcut strategii! De ce comentați ceea ce voi ați făcut deja?”

Citeste si: „Nu a avut nicio lacrimă, lui nu îi pare rău. Îi pare rău că eu nu m-am stins, atât. A spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța.” Dana Roba a fost pusă față în față cu Daniel Balaciu. Ce și-au spus cei doi- kfetele.ro

Citeste si: EXCLUSIV- O profesoară i-a rugat pe părinți să doneze banii de flori în scop caritabil: ”Am vrut să aduc o fărâmă de speranță în sufletul acestei mame”- stirilekanald.ro

Citeste si: Dezvăluirea halucinantă care i-a lăsat muți de uimire pe procurori. Daniel Balaciu, motivul pentru care nu a chemat ambulanța când Dana Roba zăcea într-o baltă de sânge- radioimpuls.ro

UPDATE 16:15- Livian, reprezentantul concurenților, a avut o surpriză de rămas bun pentru Andreea Mantea.

"Nu ne-ați fost ca o mama, ne-ați fost ca o soră. O soră vitregă. Avem pentru dumneavăstră o surpriză", și-a făcut apariția Livian, cu o surpriză din partea tuturor concurenților.

Cu lacrimi în ochi, Andreea Mantea le-a muțumit concurenților și a ținut un discurs prin care și-a luat rămas bun de la emisiune.

"Îți mulțumesc din tot sufletul. Vă mulțumesc din tot sufletul. Aseară mi-a fost atât de greu. Am trecut pe lângă voi în fugă penttu că îmi era tare greu. Sper din suflet că v-am ajutat cu vorbele mele. Vreau să vă amintiți de tot ce v-am zis. Tot ce am făcut am făcut pentru voi. Sunt foarte fericită și extrem de mândră de voi. Mă bucur că am reușit să ducem acest sezon până la final. Sincer vă spun. Dumnezeu ne-a ajutat și ne-a ferit. Tot ce s-a întâmplat aici ne-a fost scris. Vă iubim și vă iubesc", a spus Andreea Mantea în lacrimi.

Finala Puterea dragostei a început. Live text cu pricipalele momente
Finala Puterea dragostei a început. Live text cu pricipalele momente

UPDATE 16:00  - Primii 4 finaliști au pășit pentru ultima oară în platoul emisiunii Puterea dragostei. Plini de emoție au povestit ce simt în aceste momente.

"Sunt puțin emoționat. Mult succes tuturor", a spus Livian.

"Am multe emoții, foarte multe emoții. Nu mă așteptam să fie așa. A fost foarte multă tensiune.", a mărturisit Ella la începutul Finalei Puterea dragostei.

"Niciodată nu m-aș fi gândit că o să ajung până aici", a spus Berna.

"Atunci când am fost eliminat am simțit că nu am demonstrat tot ce trebuia. M-am bucurat în momentul în care am mai primit o șansă", a spus Philip.

Finala Puterea Dragostei difuzată astăzi, de la 16.00, la Kanal D, va desemna cei doi câștigători ai sezonului 2. O fată și un băiat din cei 6 finaliști vor pleca astăzi cu trofeul Puterea Dragostei sezonul 2, dar și cu câte un cec de 10.000 de euro.

Citeste si: Ce a făcut Bernadett înainte de finala ”Puterea Dragostei”! Imagini explicite cu blondina și iubitul ei

Au luptat din greu pentru iubirea lor, au suferit, au plâns, s-au certat, unii dintre ei și-au găsit sufletul pereche, alții încă mai visează la el, dar toți 6 au astăzi un singur țel: să fie câștigătorul Puterea Dragostei sezonul 2.

Înantea emisiunii Puterea Dragostei de astăzi, telespectatorii au aflat numele a 4 finaliști: Ella, Livian și cuplul Berna -Philip. Astăzi, vor fi desemnați ceilalți doi, iar după aceea din cei 6 finaliști, doi vor obține marele premiu: o fată și un băiat.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce a făcut Bernadett înainte de finala ”Puterea Dragostei”! Imagini explicite cu blondina și iubitul ei

Cum s-au filmat Berna și Philip, înaintea Finalei Puterea Dragostei. Ce mesaj au pentru Andreea Mantea cei doi îndrăgostiți VIDEO EXCLUSIV

Accident grav în Teleorman. Două autocare și un TIR s-au ciocnit violent. A fost activat Planul Roșu de Intervenție | VIDEO

Dana Criminala și Leo de la Strehaia au luat o decizie importantă. Cei doi sunt pe cale să facă o mutare strategică

VIDEO - Miruna Pascu a încercat să scape din arest jucând rolul victimei. Femeia va rămâne în arest preventiv: „Nu este o familie putred de bogată cum s-a spus, a fost dată...

„Mă pregătesc pentru confruntarea cu fostul meu soț, am niște emoții foarte mari, dar cred că Dumnezeu este cu mine.” Dana Roba este pe cale să fie față în față cu Daniel...

Dana Roba luptă să lase în urmă toate amintirile tragice. Make-up artistul, prima confruntare față în față cu Daniel Balaciu, după ce a măcelărit-o cu bestialitate: "Am...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies