Finala Survivor: atenție mare la cotele de la pariuri! Cine sunt concurenții pe care mizează fanii?! Se fac jocurile pentru 10 iulie! EXCLUSIV

Au mai rămas câteva zile până la marea finală Survivor România 2021, iar cotele la pariuri ale concurenților au luat-o complet razna.

razboinici survivor
Albert Oprea, cartea câștigătoare pentru pariori?
Autor: Radu Constantin

In articol:

Fenomenul Survivor își va închide al doilea capitol pe 10 iulie, atunci când vom afla cine este concurentul care se întoarce acasă cu trofeul și cu un cec de 50.000

de euro. Nu doar câștigătorul se poate îmbogăți după seara finalei ci și publicul. Casele de pariuri și-au refăcut calculele și pun la bătaie cote interesante pentru cei care vor încerca să ghicească numele campionului de la Survivor.

Primii doi favoriți din februarie au părăsit competiția

Topul favoriților caselor de pariuri diferă mult față de acum câteva luni, atunci când competiția era abia la început. La acea vreme, Jador și Culiță conduceau detașat (cotă 4), urmați de Zanni (cotă 6), Andrei Dascălu (cotă 8), Ana Porgras și Sebastian Chitoșcă (cotă 10) și Maria Hîngu, Mellina, Cosmin Stanciu și Cătălin Moroșanu (cotă 12). Elena Marin, care a ajuns până în fazele finale avea cotă 15 iar Albert cotă 40!!! Asta însemna că 100 de lei investiți în februarie pe Albert v-ar aduce 4.000 de lei dacă acesta chiar ar câștiga finala.

Cu 1.250 de euro pariați, câștigul ajunge echivalent cu cel al marelui supraviețuitor: 50.000 de euro.

Citeste si: Maria Chițu, relație secretă la Survivor?! Presa din Grecia aruncă bomba: ”S-au sărutat și s-au îmbrățișat în pădure și în...”

Zanni, favorit incontestabil al bookmakerilor

Zanni
Zanni, favoritul caselor de pariuri

Astăzi, lucrurile stau cu totul altfel, mai ales că au rămas doar 6 concurenți.

Iată cum stau lucrurile la două dintre casele care au introdus Survivor printre pariurile lor.

Casă pariuri 1:

Edmond ”Zanni” Zanidache – 2.50

Marius Crăciun – 4.00

Andrei Dascălu – 6.00

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Albert Oprea – 6.00

Maria Chițu – 8.00

Elena Marin – 8.00

Citeste si: Suținătorii ultimilor Războinici de la Survivor România, întâlnire în direct! Cine va ajunge în Marea Finală

Casă pariuri 2:

Edmond ”Zanni” Zanidache – 2.30

Marius Crăciun – 4.00

Albert Oprea – 6.00

Elena Marin – 6.00

Maria Chițu – 6.00

Andrei Dascău – 8.00

Zanni este favorit clar la pariuri pentru câștigarea competiției Survivor iar acesta ar putea lupta pentru marele premiu cu Marius Crăciun. Interesant este că Elena Marin și Albert Oprea, doi din preferații publicului au cote foarte mari, ei nefiind creditați cu șanse mari de către bookmakeri. De asemenea, Maria Chițu și Andrei Dascălu, concurenți cu rezultate excelente pe traseu, sunt abia în coada clasamaentului favoriților.

Elena Marin
Elena Marin are cotă mare

Kanal D va difuza marea finală Survvior România sezon 2 sâmbtă, 10 iulie, începând cu ora 20.00. Concurenții rămași în competiție se luptă în acest moment în probe individuale.

Ce spune Daniel Pavel despre marea finală?

”Urmează zile de foc la Survivor România! Concurenții rămași în concurs au ajuns într-un punct pe cât de aducator de satisfacție, pe atat de dramatic, practic ei sunt la un pas de a câștiga Marele Trofeu, iar tensiunea este incredibilă pentru fiecare dintre ei. E dificil de apreciat cine va reuși performanța de a câstiga trofeul. Cu toții sunt foarte buni pe trasee, cu toții au un psihic puternic, dovadă stând și faptul că au ajuns atât de departe într-o competiție extrem de dură, care forțează toate limitele. Mai mult decât atât, vocea publicului va conta în ecuația câștigării marelui premiu. Cei de acasă, care au fost până acum mereu alături de noi, vor decide, în final, prin puterea votului, exprimat prin sms, câștigatorul Survivor România!”, a declarat Daniel Pavel, înaintea de debutul jocurilor individuale.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul săptămânii 2 - 8 august 2021! Ana Maria Ticea, astrologul WOWBIZ.ro, totul despre ce ne rezervă astrele

Florin Salam, implicat într-un nou scandal! Leo de la Strehaia a depus plângere la poliție împotriva sa

Mirela Vaida a primit lovituri dure din partea vieții: „Așa a vrut destinul”. Experiențele care și-au pus amprenta asupra ei

Horoscop Zilnic Luni 2 August 2021: LEUL trebuie să evite conflictele, nativul SĂGETĂTOR va primi un cadou bănesc

ULTIMA ORĂ: Tragedie uriașă în fotbalul din România! Toată țara e în stare de ȘOC TOTAL

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Ce se întâmplă cu corpurile noastre când murim - pas cu pas de la viață la moarte

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies