Finaliștii de la Puterea Dragostei s-au întors în România! Primele imagini cu ei la Aeroportul Otopeni! Thalida, Roxana, Simona, Bogdan Iordache, Alex Bobicioiu, Iancu și Beni spun totul pentru WOWbiz.ro

Emoții uriașe pentru mai mulți finaliștii primului sezon al emisiunii Puterea dragostei. Thalida, Roxana, Simona, Bogdan Iordache, Alex Bobicioiu și Beni s-au întors în România.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Roxana, Simona, Thalida, Alexandru Bobicioiu, Beni și Bogdan Iordache s-au întors în România! WOWbiz.ro vă prezintă primele imagini de pe Aeroportul Otopeni cu finaliștii primului sezon al emisiunii fenomen difuzată de Kanal D, Puterea Dragostei.


In articol:

fara descriere

Foștii concurenți ai emisiunii Puterea dragostei au revenit în România, după aproape 8 luni de competiție. După ce ieri a fost finala emisiunii, concurenții au ajuns pe aeroportul Otopeni, pentru a-i revedea pe cei dragi lor.

fara descriere

Roxana, Simona, Thalida, Alexandru Bobicioiu, Beni și Bogdan Iordache au fost primiți cu multe emoții de către părinți și prieteni, dar și de către fanii care au vrut să le fie alături după o finală plină de emoții, în care Bogdan Mocanu și Bianca au fost marii câștigători.

Citeste si: Ce a făcut Jador cu trofeul primit de la Bogdan Mocanu! A anunțat când revine la Puterea dragostei

Citeste si: Prima reacție a Biancăi, după ce a câștigat trofeul Puterea dragostei

Citeste si: Imagini în premieră cu concurenții din sezonul 2 al emisiunii Puterea dragostei!

Surpriza cea mare pentru toată lumea a fost absența celorlalți concurenți. Însă Simina și Alex Zănoagă au ales să meargă acasă la Simina, iar Jador, Bianca, Mary și Bogdan Mocanu au rămas în Turcia, pentru a participa la noul sezon, care va începe luni, după cum Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii, a anunțat.

 

Ce a făcut Ana-Maria de la Puterea Dragostei, după ce Bogdan Mocanu a câștigat finala! Prima reacție a blondinei

Ana-Maria l-a felicitat pe Bogdan Mocanu imediat ce a aflat că a câștigat finala Puterea Dragostei. Ce mesaj frumos i-a transmis blondina.

 

Ana-Maria Lintaru și Bogdan Mocanu nu au format un cuplu în casa Puterea Dragoseti, dar telespectatorii fideli ai emisiunii au observat chimia dintre ei și chiar speră ca cei doi tineri să aibă o relație frumoasă afară. După ieșirea frumoasei blondine din emisiune, ea s-a întors în România, dar a continuat să țină legătura cu singurul concurent de care s-a apropiat. Chiar el i-a spus Andreei Mantea că vorbește cu Ana-Maria în fiecare zi de la plecare ei din Turcia.

Bogdan Mocanu a fost unul dintre cei mai iubiți băieți din primul sezon al emisiunii Puterea Dragostei și nu e de mirare că a câștigat marea finală. Imediat după ce a fost făcut anunțul că ieșeanul va pleca cu premiul, el a publicat o fotografie în care apare alături de Bianca, câștigătoarea din casa fetelor. El a mulțumit fanilor penrtu tot sprijinul și a recunoscut că era copleșit de emoții.

Ana-Maria Lintaru l-a felicitat pe Bogdan Mocanu imediat ce a aflat și ea că tânărul pe care a pus ochii încă de la intrarea ei în emisiunea Puterea Dragostei a câștigat trofeul. „Atât de fericită pentru tine! ♥️”, i-a transmis ea printr-un mesaj public lăsat în dreptul ultimei fotografii.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate