Finalistii de la "Vocea Romaniei" isi fac planuri cu marele premiu de 100.000 de euro! Vezi cum au de gand sa foloseasca banii!

In finala de la Vocea Romaniei au mai ramas doar patru concurenti si fiecare se gandeste, timid, ce ar face cu marele premiu in valoare de 100.000 de euro.

Distribuie pe:

fara descriereJulie Mayaya, Cristi Nistor, Tibi Scobiola si Vizi Imre sunt mandri ca au ajuns pana in aceasta faza a competitiei, insa si-ar dori sa devina "cea mai buna voce din Romania".

"Voi da nişte bani în scop caritabil. Nu ştiu încă cu restul ce voi face, dar cred că dacă aş avea banii în mână mi-ar veni idei foarte rapid. Dacă nu câştig, voi cânta mai departe", a declarat Vizi pentru protvmagazin.ro.


"Banii nu sunt atât de importanţi pe cum ar crede unii... Desigur, 100.000 de euro nu sunt de ignorat. Singurul lucru pe care ştiu sigur că l-aş face cu banii ar fi să-mi cumpăr un apartament în Bucureşti... în rest, nu mi-am facut niciun plan în privinţa asta şi nici nu prea vreau să-mi fac. Dacă e să câştig Vocea României sau nu, cariera mea muzicală va continua. De fapt, ea cam de aici începe cu adevărat", a spus si Julie.

"Dacă voi câştiga, cu o parte din bani voi iniţia o ligă a artiştilor români care să ne reprezinte legal drepturile. Voi dona o parte din bani unui copil cu probleme medicale deosebite! Indiferent de rezultat, eu ma consider câştigător pentru că am avut votul publicului la fiecare ediţie live!"
, a completat Tibi Scobiola.

"Singurul lucru pe care îl ştiu este că voi da o parte unei mănăstiri, unde sunt multe suflete dragi mie…", a precizat Cristi Nistor.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate