Finalul primului sezon “Mireasa din Istanbul”, podium pentru Kanal D! De saptamana viitoare, de luni pana vineri, de la ora 20:00, telespectatorii vor putea urmari productia fenomen “Steaua sufletului”

Aseara, ultimul episod din primul sezon al serialului “Mireasa din Istanbul” a pozitionat Kanal D pe locul doi in topul televiziunilor din Romania. Potrivit datelor furnizate de Kantar Media, serialul turcesc a clasat statia pe locul secund, atat in randul publicului din intreaga tara, cat si in randul populatiei de la orase.

Autor: A. B.
Ultimul episod al acestui sezon a fost urmarit in medie, in fiecare minut al difuzarii, pe parcursul celor doua ore, de aproape un milion si jumatate de fani. In minutul de maxima audienta, atins spre finalul episodului, la 21:50, peste un milion si jumatate (1.742.000) de romani urmareau cu sufletul la gura frumoasa poveste de iubire intre Sureyya si Faruk.

 

Aseara, in intervalul 20:00 – 22:00, Kanal D a inregistrat 8,1% rating si 16,5% cota de piata, pe targetul National, si 6,6% rating si 13,8% cota de piata, pe targetul All Urban.
Incepand de saptamana viitoare, de luni pana vineri, de la ora 20:00, Kanal D va difuza in continuare serialul care a cucerit deja inimile romanilor, “Steaua sufletului”!
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies