Vedete

Firma de lactate a familiei Halep merge mai bine de cand nu mai e administrata de tatal campioanei! Cifra de afaceri e impresionanta

Firma de lactate a familiei Halep a avut cel mai bun an dupa ce tatal campioanei s-a retras din functia de administrator.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Firma de lactate a familiei Halep merge mai bine de cand nu mai e administrata de tatal campioanei! Cifra de afaceri e impresionantaicon photo


Parintii Simonei Halep au investit in cariera tenismenei multi bani, majoritatea proveniti dintr-o afacere a familiei. Stere si Sultana Halep detin o firma care produce lactate si care a mers destul de prost in ultmii ani.


In urma cu trei ani, tatal Simoeni s-a retras din functia de administrator al firmei intr-un moment in care aceasta mergea tot mai prost. Interesant este ca, dupa acel moment, lucrurile au inceput sa functioneze. Astfel, in 2015, firma a ajuns la o cifra de afaceri de 478.000 lei, dublu fata de anul precedent, iar in 2016 (ultimul an fiscal raportat), s-a atinc un record de 530.000 lei, cifra de afaceri.


Chiar si asa, firma continua sa fie pe pierdere. In 2016, pierderea a fost de 200.000 lei. Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis din lume si a strans pana acum in cariera peste 20 milioane dolari, din care un sfert doar in 2017.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune