Firma lui Adrian Minune a intrat in faliment! Conturile acesteia au fost blocate, totul se decide la tribunal!

La Tribunalul Bucuresti, firma lui Adrian Minune a intrat in faliment, insa manelistul contesta cererea de deschidere a insolventei.

Autor: Matei Vaihan

Nu este o surpriza ca firma lui Adrian Minune a intrat in faliment. Manelistul si-a infiintat, in 2005, firma „Adrian Media Music SRL”, prin care isi derula afacerile din domeniul muzicii. Cu toate acestea, firma nu mai are activitate din 2010, iar din 2008 a raportat cifra de afaceri „zero”.( vezi cum a castigat Adrian Minune 6.000 de euro intr-o ora)

Firma lui Adrian Minune a intrat in faliment. Procesul a inceput in octombrie 2017

Firma a acumulat datorii, de-a lungul anilor, iar Directia Generala Impozite si Taxe Locale Sector 3 a dat in judecata „Adrian Media Music SRL”, pe 23 octombrie 2017, materia dosarului fiind „faliment”, iar obiectul dosarului „procedura insolvenţei – societăţi cu răspundere limitată contestatia debitorului la cererea de deschidere a procedurii”.

Firma lui Adrian Minune a intrat in faliment. I se ridica drepturile de administrare

Pe 22 iunie 2018, judecatorii de la Tribunalul Buucresti au somat firma lui Adrian Minune sa-si manifeste intentia de reorganizare. In caz contrar, firmei i se ridica drepturile de administrare, dar i se si blocheaza conturile. „În temeiul art. 72 alin. 6 din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, deschide procedura generală împotriva debitorului SC ADRIAN MEDIA MUSIC SRL”, se arata in hotarare.

Firma lui Adrian Minune a intrat in faliment. Urmatorul termen al procesului este in septembrie 2018

La tribunal, firma lui Adrian Minune a intrat in faliment: „În cazul în care debitorul nu depune, în 10 zile de la pronunţare prezentei hotărâri, la dosar, o declaraţie prin care să-şi manifeste intenţia de reorganizare, în temeiul art. 85 alin. 1 raportat la art. 74 şi art.

67 alin. 1 lit. g din Legea nr. 85/2014, urmează a opera ridicarea de drept a dreptului de administrare – constând în dreptul de a-şi conduce activitatea, de a-şi administra bunurile din avere şi de a dispune de acestea, situaţie în care conducerea integrală a activităţii debitorului revine administratorului judiciar. Dă dispoziţie tuturor băncilor la care debitoarea are disponibil în conturi să nu dispună de acestea fără un ordin al judecătorului sindic sau al administratorului judiciar, obligaţia de înştiinţare a băncilor revenindu-i administratorului judiciar, în cazul în care operează ridicarea de drept a dreptului de administrare”.
Urmatorul termen al procesului a fost stabilit pentru 17 septembrie. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies