Firma lui Nicolae Guta a intrat in atentia Fiscului! Familia manelistului a fost notificata pentru ca isi tine afacerea la secret!

In noiembrie 2017, firma lui Nicolae Guta a intrat in atentia Fiscului pentru ca nu si-a depus bilantul pe anul 2016.

Autor: Matei Vaihan

La finalul anului trecut, firma lui Nicolae Guta a intrat in atentia Fiscului. Manelistul are o firma in Petrosani, „Euro Top Artists SRL”, care este administrata de fiul sau, Marian, ce ocupa si functia de impresar al lui Guta.( vezi care este motivul pentru care familia lui Guta a umplut cimitirul din Petrosani)

Firma lui Nicolae Guta a intrat in atentia Fiscului. Nu si-a depus bilantul pe 2016

Pe 10 noiembrie 2017, Administratia Judeteana a Finantelor Publice Hunedoara-Serviciul Fiscal Municipal Petrosani, a trimis o notificare firmei pentru ca nu si-a depus bilantul la 31 decembrie 2016, nefiind astfel date disponibile despre activitatea societatii comerciale care se ocupa de impresariat artistic.

Firma lui Nicolae Guta a intrat in atentia Fiscului. Inspectorii au verificat averea manelistului

Acum cateva luni, firma lui Nicolae Guta a intrat in atentia Fiscului, dar manelistul a avut si el probleme cu ANAF. Inspectorii au descoperit ca Guta are trei vile in Petrosani, doua apartamente in Bucuresti, o casa in Damaroaia si alta in Popesti Leordeni, bolizi de lux si kilograme de aur, averea sa fiind estimata la 1,2 milioane de euro de catre cei de la ANAF.

Inspectorii au descoperit ca manelistul Nicolae Guta a facut evaziune fiscala, respectiv a castigat 3.5 milioane de lei vechi pe care nu i-a declarat la stat. La finalul anchetei, inspectorii l-au gasit pe Guta dator la stat si i-au trimis o decizie de impunere de 560.000 de lei, aproximativ 125.000 de euro.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Fiul lui Nicolae Guta s-a insurat in secret! Cosmin e in al noualea cer: "Te iubesc, sotia mea!”

Nicolae Guta a scapat de pensia alimentara! Ce au hotarat judecatorii in procesul manelistului cu Narcisa

Nicolae Guta are un frate geaman in Filipine! Un barbat din Asia seamana incredibil cu manelistul din Petrosani! FOTO

Horoscop Zilnic Duminică 1 August 2021: LEUL va fi pus în situații stresante încă de la primele ore ale dimineții, iar VĂRSĂTORII nu pot accepta faptul că sunt momente în viață...

S-a deschis focul la granița României! Armata a intervenit imediat

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Jador a fost la un pas de moarte! Doar norocul l-a scăpat. „El plângea...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies