Fita de fita pe Madalina Pamfile! Ce-i mai place sa se rupa in figuri! Bruneta si-a innebunit prietenii cu darul de la Mosu', un bolid de 50.000 de euro!

Madalina Pamfile este o norocoasa, deoarece a avut parte de cadouri... WOW! La cei 20 de ani ai sai, bruneta colinda strazile din Bucuresti cu o "jucarie motorizata" de toata frumusetea. Pentru ca a fost cuminte anul acesta, Mos Craciun i-a adus o masina de peste 50.000 de euro.

Distribuie pe:

fara descriereMadalina Pamfile (Foto: Facebook)Recent, fosta sistenta a lui Capatos a luat examenul de conducere, iar pentru asta, drept premiu, iubitul ei i-a cumparat o masina de lux, un BMW X6.

Madalina Pamfile are cu ce sa se mandreasca, iar de Craciun le-a prezentat rudelor noua achizitie. Ea a facut sarbatorile in sanul familiei, in Gugesti, judetul Vrancea, in casa ei natala.fara descriere

De cand a primit cadou masina, Pamfile se plimba pe unde i se nazare. Chiar daca multi credeau ca, ramasa somera, o va duce rau, se pare insa ca Madalinei ii merge destul de bine. E adevarat ca a ramas singura si pe plan sentimental, dar fostul iubit se straduieste sa o recucereasca facandu-i cadouri impresionante.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate