Stiri

Fiu de primar, găsit drogat la volan! A fost condamnat la 1 an de închisoare

Fiul primarului din Botoşani a fost prins drogat la volanul bolidului său. Tânărul de 22 de ani a fost condamnat la un an de închisoare.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Este vorba despre Cosmin Flutur, în vârstă de 22 de ani, care este fiul primarului din Botoşani. Tânărul a fost găsit vinovat de conducerea maşinii sub influenţa drogurilor, iar sentinţa este definitivă, scrie Adevărul.

Fapta ar fi avut loc în urmă cu 2 ani, în anul 2016, atunci când era student al Facultăţii de Tehnică Dentară din cadrul Uni­versităţii „Apollonia“ din Iaşi.

„Inculpatul a fost consumator de substanţe psihotrope - etnobotanice, fiind inclus în prezent în Programul Integrat de Asistenţă a Persoanelor Consumatoare de Droguri. În scopul tratării problemelor legate de consumul de droguri, inculpatul a fost implicat voluntar şi în alte servicii de terapie, în urma cărora a renunţat la consumul de substanţe psihotrope, aşa cum rezultă din înscrisurile depuse la dosar la ultimul termen de judecată“, scrie în motivarea primei instanţe, conform sursei citate. 

Loading...