Fiu de primar, găsit drogat la volan! A fost condamnat la 1 an de închisoare

Fiul primarului din Botoşani a fost prins drogat la volanul bolidului său. Tânărul de 22 de ani a fost condamnat la un an de închisoare.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Este vorba despre Cosmin Flutur, în vârstă de 22 de ani, care este fiul primarului din Botoşani. Tânărul a fost găsit vinovat de conducerea maşinii sub influenţa drogurilor, iar sentinţa este definitivă, scrie Adevărul.

Fapta ar fi avut loc în urmă cu 2 ani, în anul 2016, atunci când era student al Facultăţii de Tehnică Dentară din cadrul Uni­versităţii „Apollonia“ din Iaşi.

„Inculpatul a fost consumator de substanţe psihotrope - etnobotanice, fiind inclus în prezent în Programul Integrat de Asistenţă a Persoanelor Consumatoare de Droguri. În scopul tratării problemelor legate de consumul de droguri, inculpatul a fost implicat voluntar şi în alte servicii de terapie, în urma cărora a renunţat la consumul de substanţe psihotrope, aşa cum rezultă din înscrisurile depuse la dosar la ultimul termen de judecată“, scrie în motivarea primei instanţe, conform sursei citate. 

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Brigitte Năstase a recunoscut! Este tot cu gândul la Ilie Năstase şi şi-a pus verigheta pe deget doar pentru a-i face în ciudă

Tânărul ars în incendiul din Piatra Neamţ a murit chiar de ziua sa de nume! Familia este îndurerată

Un tânăr din Brăila a furat dintr-un magazin două parfumuri ieftine. Paznicul l-a văzut și l-a executat. Ce s-a întâmplat acum

Horoscop 21 Ianuarie 2021: astazi, pentru Scorpioni, surprizele nu au oprire

SE RIDICĂ restricțiile: Măsurile vor intra în vigoare începând cu ora 00.00 a zilei de sâmbătă

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Familiile Măceșanu și Melencu, față-n față cu Dincă. „A fost o bătaie de joc”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies