Vedete

Fiul cel mare al Ilenei Ciuculete, singur la Revelionul Lautarilor! "Sunt inca in doliu dupa mama, nu pot sa dansez, dar sunt alaturi de colegii mei"

Fiul cel mare al Ilenei Ciuculete a fost singur la Revelionul Lautarilor. Mugurel Sfetcu a stat mai retras la petrecere, pentru ca este inca in doliu dupa regretata cantareata de muzica populara.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Fiul cel mare al Ilenei Ciuculete, singur la Revelionul Lautarilor! "Sunt inca in doliu dupa mama, nu pot sa dansez, dar sunt alaturi de colegii mei"icon photo
Mugurel, fiul cel mare al Ilenei Ciuculete, a fost gazda unei echipe de filmare de la Teo. Artistul a fost alaturi de colegii lui de breasla la o petrecere din Craiova, Revelionul lautarilor.

 

 

"Este revelionul nostru, al muzicantilor din Craiova. Ne distram, o data pe an avem si noi dreptul sa ne distram. De Revelion am cantat! Nu pot sa dansez, sunt inca in doliu. Dar asta nu inseamna ca nu pot sa fiu alaturi de colegi, sa ma simt bine si sa beau un pahar cu vin. Familia nu e alaturi de mine, sotia sta cu copilul acasa, e micut. Cand mai creste un pic o sa iesim si noi. E o seara minunata, ne simtim bine", a declarat Mugurel Sfetcu intr-un interviu pentru emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, Teo Show.

 

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune