Fiul fostului primar comunist al Iasului a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru talharie! A furat 10 lei de la un necunoscut!

Lucian Nagit a fost condamnat astazi la 10 ani de inchisoare pentru talharie. Lucian este fiul ultimului primar comunist al Iasului, Dumitru Nagit.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereLucian si prietenul lui au fost gasitit vinovati in agust 2012 de comiterea unei infractiuni in Gara Mare din Iasi. Cei doi au atacat o persoana necunoscuta cu scopul precis de a-i fura o geanta in care credeau ca sunt bani. Din pacate pentru ei au gasit acolo doar 10 lei si multe haine. Ei si-au lovit victima cu pumni si picioarele pentru a reusi sa ii ia geanta. Ulterior, victima a avut nevoie de o operatie chirurgicala pentru scoaterea splinei.

Cei doi au 36 de ani si urmeaza sa isi petreaca 10, respectiv sapte ani si jumatate in spatele gratiilor. La proces au incercat sa spuna ca sunt bolnavi psihic, dar nu a tinut.

Dumitru Nagit, tatal inculpatului Lucian Nagit a fost primar al Iasului pentru o luna, inainte de Revolutia din 1989. El a murit in 2003 intr-un accident rutier.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate