Vedete

Fiul Ilenei Ciuculete serbeaza implinirea a 40 de ani! Vezi ce mesaj emotionant a primit Cristi Sfetcu de la „fata de suflet” a mamei sale!

Astazi, fiul Ilenei Ciuculete serbeaza implinirea a 40 de ani, fiind felicitat si de Codruta Floricel, cel mai mare fan al mamei sale.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Fiul Ilenei Ciuculete serbeaza implinirea a 40 de ani! Vezi ce mesaj emotionant a primit Cristi Sfetcu de la „fata de suflet” a mamei sale!icon photo

Prietenii si admiratorii au aflat ca fiul Ilenei Ciuculete serbeaza implinirea a 40 de ani si i-au trimis sute de mesaje de felicitare lui Cristi Sfetcu pe paginile de socializare. Printre acestia se numara si Codruta Floricel, cea pe care Ileana Ciuculete a numit-o „fiica mea de suflet”, cel mai mare fan al cantaretei.

Fiul Ilenei Ciuculete serbeaza implinirea a 40 de ani: "Tot asa tanar pana la adanci batraneti sa ramai"

„La multi ani, fratele Cristi Sfetcu!  Sa fii sanatos, fericit si iubit! Tot binele din lume si succes in activitatea muzicala! Tot asa tanar pana la adanci batraneti sa ramai”, i-a transmis Codruta lui Cristi, cei doi avand o relatie foarte apropiata. (vezi ce fotografie a mamei sale pastreaza Cristi Sfetcu langa o icoana)

Fiul Ilenei Ciuculete serbeaza implinirea a 40 de ani. Cristi Sfetcu i-a multumit pentru urari Codrutei 

In ziua in care fiul Ilenei Ciuculete serbeaza implinirea a 40 de ani, acesta a raspuns tututor celor care i-au trimis mesaje de felicitare. Cristi Sfetcu, care canta in aceeasi formatie cu fratele sau, Mugurel, i-a raspuns si „fetei de suflet” a Ilenei Ciuculete: „Mulţumesc frumos, sora mea, Codruta! Te pup!”.

 
Mama băieţelului omorât de câini e disperată! Crede că şi al doilea fiu al ei este în pericol! Puştiul va fi coleg la şcoală cu băiatul care şi-a ucis bunica EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune