Vedete

Fiul Ilenei Ciuculete serbeaza implinirea a 40 de ani! Vezi ce mesaj emotionant a primit Cristi Sfetcu de la „fata de suflet” a mamei sale!

Astazi, fiul Ilenei Ciuculete serbeaza implinirea a 40 de ani, fiind felicitat si de Codruta Floricel, cel mai mare fan al mamei sale.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Fiul Ilenei Ciuculete serbeaza implinirea a 40 de ani! Vezi ce mesaj emotionant a primit Cristi Sfetcu de la „fata de suflet” a mamei sale!icon photo

Prietenii si admiratorii au aflat ca fiul Ilenei Ciuculete serbeaza implinirea a 40 de ani si i-au trimis sute de mesaje de felicitare lui Cristi Sfetcu pe paginile de socializare. Printre acestia se numara si Codruta Floricel, cea pe care Ileana Ciuculete a numit-o „fiica mea de suflet”, cel mai mare fan al cantaretei.

Fiul Ilenei Ciuculete serbeaza implinirea a 40 de ani: "Tot asa tanar pana la adanci batraneti sa ramai"

„La multi ani, fratele Cristi Sfetcu!  Sa fii sanatos, fericit si iubit! Tot binele din lume si succes in activitatea muzicala! Tot asa tanar pana la adanci batraneti sa ramai”, i-a transmis Codruta lui Cristi, cei doi avand o relatie foarte apropiata. (vezi ce fotografie a mamei sale pastreaza Cristi Sfetcu langa o icoana)

Fiul Ilenei Ciuculete serbeaza implinirea a 40 de ani. Cristi Sfetcu i-a multumit pentru urari Codrutei 

In ziua in care fiul Ilenei Ciuculete serbeaza implinirea a 40 de ani, acesta a raspuns tututor celor care i-au trimis mesaje de felicitare. Cristi Sfetcu, care canta in aceeasi formatie cu fratele sau, Mugurel, i-a raspuns si „fetei de suflet” a Ilenei Ciuculete: „Mulţumesc frumos, sora mea, Codruta! Te pup!”.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune