Fiul lui Adrian Minune a primit un cadou impresionant

Fiul lui Adrian minune a primit un cadou impresionant

Vedete

Fiul lui Adrian Minune a primit un cadou de lux, chiar înainte de majorat. Ce surprize i-a mai pregătit artistul: „Ne-am trezit cu ea în curte”

Fiul artistului își va sărbători în curând majoratul.

Urmează o zi de sărbătoare pentru familia lui Adrian Minune. Fiul său va împlini frumoasă vârstă de 18 ani în doar o lună, iar celebrul cântăreț i-a pregătit deja câteva surprize de proporții.

Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România. De-a lungul timpului și-a creat o carieră de succes, având o mulțime de fani care îi stau alături la orice pas și îi apreciază muncă. Totuși, de departe cea mai mare reușită a artistului rămâne minunata sa familie.

Cântărețul are trei copii Adrian Minune Jr, Carmen și Adriana și se pare că aceștia își doresc să calce pe urmele tatălui lor.

Citește și: Karmen, fiica lui Adrian Minune, și-a lăsat fanii mască! Chiar ea a publicat imaginea: „Mă rupe mama în bătaie dacă vede poza” 

Citește și: Sosia lui Adrian Minune a fost surprinsă chiar la Bruxelles! Este incredibil ce asemănare există între cei doi

Fiul lui Adrian Minune a primit un cadou impresionant

Totuși, Adrian Minune Jr. a avut parte de o surpriză uriașă, chiar înainte să împlinească 18 ani. A primit cadou un bolid  de lux, iar acum așteaptă cu nerăbdare să obțină permisul de conducere pentru a se putea bucura cu adevărat de mașina primită.

Sora acestuia, Adriana Simionescu, a mărturisit că fratele ei este cu adevărat pasionat de mașini, tocmai de aceea surpriză a fost cu atât mai mare.

De asemenea, fiica lui Adrian Minune  a mai spus și că fratele ei va avea parte de o petrece cu ocazia aniversării. 

„Da, Adi a primit cadou mașina, nu știu de la cine a primit-o cadou pentru ziua lui, dar a primit-o înainte de ziua lui. A fost o surpriză pentru toată lumea, ne-am trezit cu ea în curte. A fost foarte, foarte fericit, el face 18 ani în iulie și pentru el e un cadou important.

Știu că el își dorea oricum la 18 ani să aibă mașină, să conducă, el e înfocat de mașini, avea mai multe idei, dar a fost foarte încântat când a văzut-o. O să intre în curând și în școala de șoferi, abia în iulie va face 18 ani. Normal că va avea și o petrecere de majorat, doar e băiatul lui tata”, a precizat Adriana Simionescu  pentru spynews.ro.

Citeste si: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Declarația șocantă a mamei criminalului din Crângași: „Domnul s-a împiedicat”. Cum explică femeia tragedia în urma căreia a fost ucis un bărbat de 46 de ani?- radioimpuls.ro

Citește și: Cum a reacționat Adrian Minune când și-a văzut fiica, pe Karmen, împușcată la TV?: „E traumatizant pentru orice părinte”. Manelistul nu a putut să se uite la ultimele episoade din serial